Личен проблем може да раздели Кристияно Роналдо с Манчестър Юнайтед

...
Личен проблем може да раздели Кристияно Роналдо с Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Личен проблем може да раздели Кристияно Роналдо с Манчестър Юнайтед

Личен проблем може да раздели Кристияно Роналдо с Манчестър Юнайтед през идното лято, твърди английският таблоид The Sun.

Според близки до португалеца хора, той е почнал да усеща бремето на времето върху плещите си, откакто преди няколко дни навърши 37 години.

Кристияно постоянно се е славел като футболист, които е отдал целият си живот на спорта и мъчно човек би могъл да си показа, че няма да му доближава физическа подготовка, само че действителността е такава, че годините стартират да тежат на един професионален футболист рано или късно.

5-кратният притежател на „ Златната топка “ очевидно стартира да губи от скоростта и силата си, откогато се завърна на „ Олд Трафорд “, а през миналите седмици изгледа е поизгубил и головия си усет, тъй като не се е разписвал от 30 декември насам.

Кристияно Роналдо има още година и половина от договора си с „ алените дяволи “, само че няма да е особена изненада, в случай че през лятото го забележим да напуща. Особено, в случай че тимът му остане отвън Шампионската лига, където постоянно се е таила най-голямата му упоритост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР