Личен конфликт е причината за убийството на младата жена, чието

...
Личен конфликт е причината за убийството на младата жена, чието
Коментари Харесай

Главният секретар за намерената мъртва жена: Основната версия е противоречие между нея и задържания мъж

" Личен спор е повода за убийството на младата жена, чието тяло бе открито в багажник на автомобил ", сподели пред публицисти основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров ", заяви на брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, съобщи Българска национална телевизия.

" От нея не е постъпвал сигнал, тя е споделила за връзките със обвинения за убийството ѝ единствено си със свои близки ", сподели още той.

По думите му на 3 април е постъпил формалният сигнал от нейни близки, че нямат контакт с нея и не се е явила на среща, на която е трябвало да вземе детето си.

" Започнала е дейна работа на чиновниците на полицията и Столична дирекция на вътрешните работи, безусловно след няколко часа задържаме лицето, което имахме съмнения, за жалост открихме натрупа на дамата. Те са имали близки връзки и главната версия е, че вследствие на тази връзка поражда несъгласие, което е довело до убийството на жертвата ", добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Рано тази заран стана ясно, че тялото на 32-годишна жена е открито в багажник на кола в столицата, откакто няколко дни е била в неопределеност. Задържан е 34-годишен мъж, с който жертвата е имала връзки преди време. Според появила се информация той се е провалил на полиграфа (детектор на лъжата). В момента се обясняват аргументите за настъпилото закононарушение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР