Либерото Владислав Иванов призна, че до ден днешен му е

...
Либерото Владислав Иванов призна, че до ден днешен му е
Коментари Харесай

Владислав Иванов: До този момент не съм имал контакт с Пламен Константинов

Либерото Владислав Иванов призна, че до ден сегашен му е тежко за решението, което взе да се откаже от националния тим на България по волейбол през предишното лято, преди международното състезание.

 Иран - България 3:1

Тогава той напусна отбора в навечерието на форума в София след спор с тогавашния селекционер Пламен Константинов. Сега се върна на обстановката в предаването " Златният гейм " по DIEMA SPORT 2.

„ Аз бях дълги години в националния тим на България. Напуснах националния тим на България през август. Знаете каква беше повода. Взех решение за себе си, което беше вярно за мен. Аз знам какво ми е коствало и за какво съм го взел “, разяснява Иванов.

 Националите по волейбол започнаха подготовка за СП

„ При всички положения ми е тежко. Тогава ми беше тежко и до ден сегашен се усещам по същия метод. Минало е и към този момент не може да върнем страницата. Всеки е правил неточности, всеки избухва. Просто се случи. Може би и аз имам виновност. "

" Аз желаех да бъда съпричастен и да взема присъединяване на това международно състезание. Ако би трябвало да приказваме за това кой е ощетен, все съм аз. Такъв конгрес в България няма да се реализира и в идващите 50 години. Съжалявам, че не бях част от това хубаво нещо “, добави той.

„ До този миг не съм имал контакт с Пламен Константинов. Единственото, което ме засегна е, че обиди моята майка “, добави Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР