Либерото на националния отбор по волейбол Теодор Салпаров обяви официално

...
Либерото на националния отбор по волейбол Теодор Салпаров обяви официално
Коментари Харесай

Волейболният национал Теодор Салпаров обяви връзката си с актриса от Откраднат живот

Либерото на националния тим по волейбол Теодор Салпаров разгласи публично връзката си със сексапилната актриса от сериала " Откраднат живот " Ралица Паскалева.

От месеци за нещо сходно се шушукаше в спортно-артистичните среди, само че двамата не бързаха да вършат връзката си обществена. Някои изявления и мнения в обществените мрежи обаче ги издаваха.

Самият Салапаров обаче реши да вдигне завесата на персоналния си живот и показа новата си половинка в обществената мрежа Инстаграм. Той се отдаде на тиха и приятна вечер дружно с 27-годишната Ралица и брат си Георги Георгиев, който преди време устояваше волейболния ЦСКА.

Либерото и актрисата се любуваха на последните летни дни край басейна и го демонстрираха на всичките си другари. Футболният национал Георги Миланов похвали незабавно избора на Салпаров, като написа в коментар " Много добре ".

Салпаров имаше близо десетгодишен брак с някогашната волейболистка Бойка Делиева и и двамата имат наследник Георги. В момента някогашната госпожа Салпарова се изявява като тв водещ, а в студиото й постоянно гостуват волейболни хора.

Публикация, споделена от Teodor Yovchev Salparov (@salparov) на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР