Лиъм Милър вече е играч на Базел. Младокът, който бе

...
Лиъм Милър вече е играч на Базел. Младокът, който бе
Коментари Харесай

Бивш играч на Ливърпул: Щастлив съм, че ще играя за Базел

Лиъм Милър към този момент е състезател на Базел. Младокът, който бе част от състава на Ливърпул, изкара последния сезон чартърен в Чарлтън, само че в този момент, футболистът публично се раздели с „ алените “ и ще търси своето развиване в един от швейцарските грандове.

21-годишният нападател не скри задоволството си от прехвърлянето си в Швейцария и дефинира Базел като страховит клуб, за който се надява да означи доста попадения.

„ Щастлив съм, че преминавам в Базел. Това е тим с редица триумфи в Европа и един от значимите отбори в международния футбол. Още, когато дойдох ми направи усещане какъв брой е уредено всичко, а изискванията са чудесни. За някои може да е необичайно, че избрах Швейцария за последваща крачка в кариерата ми, само че щом става дума за Базел, считам, че взех вярното решение. Тук съм, с цел да станем първенци и да печелим титли. Искам да отбележа доста голове и да оказа помощ на тима още веднъж да демонстрира положителни изяви и в европейските шампионати, както бе през последните години. Ще дам всичко от себе си и съм признателен за шанса, който получавам “, разяснява канадският национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР