Лейди Би заряза сина си Крис, тъй като няма време

...
Лейди Би заряза сина си Крис, тъй като няма време
Коментари Харесай

Лейди Би заряза сина си, няма време за него

Лейди Би заряза сина си Крис, защото няма време за него. А редом с това изостави и италианското си гадже Марко, с което се залюбиха това лято на морето, научи HotArena.

Красавицата е толкоз натоварена около идните празници, че няма време за нищо. Затова е и поверила грижите за детето си на майка си, написа „ България през днешния ден ”.

„ Много съм обезпокоена, не знам по какъв начин ще устоя маратона, който ме чака през декември. Надцених се в издръжливостта си, само че към този момент съм се хванала на хорото и няма връщане обратно ”, споделя във вестника атрактивната изпълнителка.

Лейди Би е уплашена да не й пресипне гласът от многото пеене. Освен това желала да сменя доста визии и театрални костюми.

„ Може да ми се наложи, както пея в пиано бар със стилна и класна рокля, след час да се видоизменявам в RnB дива с афроперука и бански от стъкла. Луда работа ”, споделя певицата, чието същинско име е Бойка Щерева.

Покрай напрегнатия си график, на изпълнителката не й остава освен време за сина й Крис, само че и за гаджето й Марко. Двамата изживяха бурна обич, само че след два-три месеца тръпката отмина.

Красавецът говорел единствено италиански, а хубавицата владее британски. Двамата пробвали да поддържат връзка от разстояние благодарение на преводачи, само че в последна сметка се разделили.

И в този момент певицата е свободна и отдадена на кариерата си, написа „ България през днешния ден ”.

„ Трудна е нашата работа на актьора. Всички, които не са в нашия отрасъл виждат единствено лъскавата и радостна част. Зад тях се крият стрес, изтощеност, недоспиване, непрекъснато шофиране и тонове багаж ”, споделя още тя.

Именно недоспиването унищожава певицата. Тя даже се принуждава да си поспива в колата по някой час преди да потегли към у дома, с цел да не рискува да кара спяща зад кормилото.
А до момента в който към момента чака огромната обич, Лейди Би готви и първи план в живота си с новоизгряваща фолк певица. Както и дует с кипърски рапър.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР