Нетна нула: Тайното оръжие на Сунак или подарък за лейбъристите?

...
Лейбъристите заявиха, че ще се придържат към първоначалната забрана от
Коментари Харесай

Лейбъристите заявиха, че ще се придържат към първоначалната забрана от 2030 г. за нови бензинови и дизелови автомобили и ще се съсредоточат върху изолирането на домовете на хората, за да намалят на свой ред консумация на енергия чрез отопление.

Но след - основно поради разширяването на зоната с ултраниски емисии в Лондон () - лейбъристите трябва да внимават да не прозелитизират идеологията, докато торите твърдят, че се фокусират върху джобовете на хората.< /p>

Най-новото в политиката: Кеми Баденок се зарови в богатството на Тори Пеър

Бързо се превръща в разделящ проблем, изменението на климата вече не се радва на междупартиен консенсус на предишни правителства и лейбъристите ще искат да нарисувайте ясна и ярка картина на зелената икономика, която твърди, че може да създаде (без значение, че някои синдикати твърдят, че никога няма да се материализират).

Но лейбъристите днес ще се наслаждават да гледат как торите разкъсват парчета едни от други относно политиката за нетно нула.

Новите планове за нетно нула на Обединеното кралство

Бившият министър на външното министерство Зак Голдсмит е остър критик на министър-председателя, откакто той подаде оставка от правителството си през юни, а вчера той описа предполагаемото събиране на месо от Сунак и данъците върху полетите и принуждаването на домакинствата да имат седем кошчета за боклук – нещо, което всъщност никога не е било държавна политика – като „невероятно цинично“ и „осъдително“.

Брекзит: „Не искаме да се отклоняваме“ от ЕС, казва сър Кийр Стармър

Интересно е, че бизнес секретарят Кеми Баденок удари Голдсмит по Sky News, заявявайки: „Повечето хора в тази страна го правят няма парите, каквито той има."

Прочетете още:
PM разводняването на зелените обещания не е „циничен трик"
Кои зелени политики са отменени?

Бизнес секретар: Нетната нулева промяна не е „уловка“

Изводът, че Голдсмит следователно е извън връзка с британския народ поради богатството си, е интригуваща стратегия за атака, като се има предвид, че самият министър-председател Баденок защитаваше също е изключително богат и женен за дъщерята на технологичен милиардер.

Ключът за лейбъристите е да седнат и да се надяват, че ще се разкъсат сами – позволявайки на опозицията да продължи да изтъква аргумента, че торите вече не са партия със сериозно управление.

Там, където Лейбъристите биха могли да се развалят, обаче, е ако мнозинството от задната скамейка се сплотят зад лидера си и ако критиците бъдат заглушени като шумно малцинство от фанатични еко-фанатици.< /p>

Щракнете, за да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате вашите подкасти

Единството на торите или липсата на такова ще реши колко лейбъристи трябва да се тревожат.

Но докато лейбъристите остават напред със сериозна преднина в социологическите проучвания, те ще се стремят да оставят синьо-синьото да играе възможно най-дълго.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР