Lexus UX навлиза в новата моделна година с по-мощно хибридно

...
Lexus UX навлиза в новата моделна година с по-мощно хибридно
Коментари Харесай

Повече хибридна мощност за Lexus UX

Lexus UX навлиза в новата моделна година с по-мощно хибридно задвижване. В композиция с усъвършенствана съгласуваност, компактният кросоувър SUV в този момент предлага повече динамичност на шофиране. В същото време благородният филиал на Toyota е усъвършенствал комфорта, свързаността и сигурността на своя бестселър.

Сърцето на системата е хибридното задвижване от пето потомство. Новият Lexus UX 300h развива систематична мощ от 146 кВт/199 к.с., което е нарастване от осем % в съпоставяне със 135 кВт/184 к.с. на настоящия Lexus UX 250h. Във разновидностите на съоръжение „ F Sport ” и „ Luxury Line ” двулитровият четирицилиндров бензинов мотор работи с два електрически мотора в композиция с усъвършенстваната система за задвижване на четирите колела e-Four.

Вместо асинхронния мотор с мощ 5,3 квт/7 к.с., на задната ос към този момент се употребява мотор с непрекъснат магнит с мощ 30 кВт/41 к.с. Резултатът е по-директна реакция и усъвършенствано ускоряване. Lexus UX с предно задвижване в този момент спринтира от нула до 100 км/ч за 8,1 секунди, а при модела със задвижване на всички колела времето за спринта е понижено с 0,8 до 7,9 секунди спрямо предходния модел.

По-динамичното систематизиране на въртящия миг сред предната и задната ос усилва удоволствието от шофирането и сигурността.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР