Левски затвърди позицията си на фаворит срещу Шкупи след победата

...
Левски затвърди позицията си на фаворит срещу Шкупи след победата
Коментари Харесай

`Треньорът на Левски: Резултатът е много добър

Левски затвърди позицията си на любимец против Шкупи след успеха с 2:0 в Република Северна Македония, само че „ сините “ няма да подценят противниците си в реванша в София през идната седмица. Това съобщи старши треньорът Николай Костов на конференция след дуела на извънредно тежкия терен в Скопие.

„ Много комплициран мач за нашия тим. На подобен терен не може да се приказва за качество. От първата до последната минута имаше битка за топката и се веселя, че победихме. За това приветствам нашите футболисти и почитателите, които ни поддържаха. Причината за системата ни на игра беше теренът. Освен с дълги подавания, тук нямаше по какъв начин да се комбинира “, съобщи старши треньорът на Левски.

„ Резултатът е доста добър, удовлетворени сме. Ще подходим съществено във втория мач и няма да подценяваме съперника. Имаме два гола задатък и сме любимци, само че ние бяхме такива и преди мача. Според това, което можехме да създадем на този терен, изиграхме добър мач “.

Преди мача почитатели на Левски бяха нападнати в Скопие, като един от тях е съществено ранен и е откаран в болница. Костов съобщи, че се надява последователят на „ сините “ да се възвърне изцяло. 

„ Разбрах за случаите преди началото на мача. Съжалявам за това. Очакваше се да има провокации и в действителност скърбя. Надявам се да няма съществено потърпевши. Спортът е с цел да сплотява хората “, сподели Костов.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР