Левски зацикли откъм резултати след 3-и мач поред без победа

...
Левски зацикли откъм резултати след 3-и мач поред без победа
Коментари Харесай

Трети мач поред Левски не може да бие - 1:1 с Локо на Герена

" Левски " зацикли откъм резултати след 3-и мач подред без победа в шампионата.

" Сините " и " Локомотив " (Пловдив) приключиха 1:1 на " Герена " в мач от 15-ия кръг. В 18-ата мин Ивелин Попов откри резултата. Пловдивчани изравниха в 76-ата мин посредством Джовани.

Преди това " Левски " падна от " Славия " и направи също 1:1 със " Септември ".

В началото на мача довечера двата тима се хвърлиха в здрави единоборства и двуостри офанзиви.

В 14-ата минута Преслав Боруков от гостите откри собствен съотборник с пас от аутлинията. Капитанът Пламен Андреев следеше деликатно обстановката и съумя да изпревари Бабакар Дион, улавяйки топката под носа му.

Четири минути по-късно " синият " Филип Кръстев извърши директен свободен удар съвсем от тъчлинията. Той прати топката на далечната греда. Тя тупна на терена, а Хосе Кордоба отклони с глава. Ивелин Попов изпревари бранителите и от непосредствена непосредственост и осъществя.

Малко след попадението гостите можеха да възстановят равенството. При центриране от корнер Матеус Силва от " Локо " стреля с глава, само че от тялото на Сонко Сунберг топката излезе в нов ъглов удар.

Последваха няколко удара по посока вратата на пловдивчани. В 23-тата Георги Миланов шутира от границата на наказателното поле, само че неопределено. В 26-ата Краев опитва шанса си по земя, само че и той не беше прецизен.

В края на първата част „ Левски “ още веднъж подвигна оборотите и гостите извадиха шанс, че се прибраха в съблекалните единствено с един гол закъснение. В 40-ата минута Уелтън центрира отдясно. Филип Кръстев стреля с глава, само че право в ръцете на Хоркаш.

Секунди по-късно Ивелин Попов изведе в кулоар Роналдо. Бразилецът се озова очи в очи с вратаря, само че с крайник Хоркаш избави удара по земя. При последвалия ъглов удар. Роналдо стреля рисково с глава, а стражът на „ Локо “ отново се намеси.

Второто полувреме стартира по този начин, както завърши първата част. В 48-ата минута „ Левски “ провежда рисково нахлуване. Уелтън проби и пусна паралелно на голлинията. Роналдо обаче се размина с топката.

„ Сините “ продължаваха да владеят топката и да управляват протичащото се на терена. В 64-тата минута Цунами набра скорост по левия фланг и откри Уелтън в наказателното поле. Крилото овладя и стреля от въздуха, само че над напречната греда.

Четвърт час преди приключването на постоянното време гостите развиха бърза контраофанзива. Матеус Силва откри в наказателното поле присъединилия се на скорост Джовани. Резервният футболист, който се появи в игра преди минути стреля от придвижване и изравни.

До края чисти положения за гол липсваха и резултатът се резервира.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР