Левски загуби от Марица (Пловдив) с 1:2 в приятелска среща,

...
Левски загуби от Марица (Пловдив) с 1:2 в приятелска среща,
Коментари Харесай

Младоците на Левски отстъпиха на Марица в края

Левски загуби от Марица (Пловдив) с 1:2 в другарска среща, играна на терен номер 2 на стадион " Георги Аспарухов ".

Всички голове в срещата паднаха през второто полувреме. Първо Соломон Моузес (63`) даде задатък за гостите, само че малко по-късно Марин Петков (68`) изравни. В края на срещата оставилият отлични усещания с появяването си като запаса Олджай Алиев (86`) донесе успеха за отбора.

Утре Левски ще изиграе още една контрола, която този път ще бъде на стадион " Георги Аспарухов ". " Сините " ще премерят сили с Витоша (Бистрица).
 Левски - Марица (Пловдив): 1:2 (Развой на срещата по минути) онлайн
Левски - Марица (Пловдив): 1:2 (Развой на срещата по минути)

Вижте детайлности

Двубоят стартира при относително постепенно движение, като футболистите на двата тима се опитваха да навлязат в игрови темп и забавните положения пред вратите на Пламен Андреев и Петър Начев липсваха.
 Снимка 612842
Източник:

Първото по-инитересно състояние пристигна в 12-ата минута, когато Валери Домовчийски подсети за класата си. Бившият състезател на Левски проби отляво и преодоля трима от " синята " отбрана, само че в последна сметка топката бе изчистена в корнер, от който не последва нищо рисково.

В 17-ата минута Джавад Ел Джемили можеше да се разпише. Бърза офанзива на " сините " приключи с мощен изстрел на мароканеца по земя отдясно. Петър Начев обаче съумя да избави.
 Снимка 612841
Източник:

В 23-ата минута " сините " нацелиха гредата. Дейвид Михалев проби отдясно и пусна остро подаване, което стигна до Антоан Стоянов, който шутира мощно и разтресе дясната греда на Петър Начев.
 Снимка 612839
Източник:

В 36-ата минута Домовчийски се озова очи в очи с Пламен Андреев след бърза контра за пловдивчани. Ветеранът опита да преодолее технично стража на " сиините ", само че прати топката в тялото му. Така първото полувреме приключи без голове.
 Боримиров споделил на Ивков: Като не ти изнася, тръгвай си от Левски!
Боримиров споделил на Ивков: Като не ти изнася, тръгвай си от Левски!

Ето по какъв начин му дал отговор юристът

В началото на втората част треньорите на двата тима започнаха редица смени, давайки шансове на по-младите играчи да получат игрови минути.

В 59-ата минута Антоан Стоянов се размина с гола. Халфът засече топката от рискова непосредственост до вратата след центриане от ъглов удар, само че защитник на Марица почисти от голлинията.
 Снимка 612837
Източник:

В 63-ата минута Соломон Моузес даде задатък за пловдивчани. Тимът предприе офанзива отляво, където футболистът бе изведен на скорост. Димитър Щерев не съумя да пресече подаването и Моузес от дребен ъгъл съумя да прати топката във вратата.
 Снимка 612836
Източник:

Пет минути по-късно Марин Петков възвърне равенството. В наказателното поле се заворми съществено меле след центриране от корнер. В него най-съобразителен бе Петков, който със сетни сили съумя да прати топката във вратата.

Дъждът над " Геререна " се ускори. Логично, това повлия на качеството на играта на двата тима.
 Снимка 612835
Източник:

Точно когато се очакваше срещата да приключи наедно, Олджай Алиев донесе успеха за отбора си в 86-ата минута. Футболистът бе изведен по прелестен метод зад отбраната на столичани. Необезпокояван, футболистът се озова очи в очи с Иван Андонов. Алиев реши да работи технично и съумя да трансферира стража на " сините ".
 И резултатите от преброяването на
И резултатите от преброяването на " Герена " са...

Разединението в Левски е същото, което е и в страната
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР