Левски спечели второ вечно волейболно дерби с ЦСКА в рамките

...
Левски спечели второ вечно волейболно дерби с ЦСКА в рамките
Коментари Харесай

"Левски" отново победи ЦСКА във волейболното дерби

" Левски " завоюва второ " постоянно " волейболно дерби с ЦСКА в границите на три седмици. Играчите на Андрей Жеков се постановиха като посетители с 3:0 (25:20, 25:22, 25:23) в отсрочен мач от от първата осмица на Суперлигата, игран в зала " Васил Симов ".

С този триумф " сините " се изкачиха на второ място във краткотрайното класиране, до момента в който " алените " са на предпоследната седма позиция.
Снимка: Lap.bg
Домакините поведоха с 4:2 в първия гейм, само че гостите изравниха и след положителни изяви на Гордън Люцканов и Александър Николов взеха задатък в резултата. Постепенно разликата бе увеличена, а играчите на Александър Попов пробваха да наваксат, само че в последна сметка частта бе за " Левски " след 25:20.

ЦСКА потегли чудесно във втория гейм, като бързо поведе с 6:1 след три отлични блокади и офанзива на Георги Татаров и ас на разпределителя Делчо Раев. Гостите обаче се съвзеха и изравниха за 9:9, а по-късно играта продължи точка за точка. При 14:14 обаче " Левски " натрупа преднина, която съумя да резервира, с цел да затвори частта при 25:22.
Снимка: Lap.bg
В третия гейм " алените " още веднъж започнаха добре и поведоха, само че и в този случай " сините " направиха поврат. Волейболистите на Жеков пробваха да се откъснат, само че " армейците " не разрешиха разликата да набъбне на повече от три точки. Въпреки това силите на ЦСКА не стигнаха за освен това, а " Левски " завоюва мача след 25:23.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР