Левски София привлече нов състезател на поста посрещач. Иван Петров

...
Левски София привлече нов състезател на поста посрещач. Иван Петров
Коментари Харесай

Опитен играч напусна Дунав, за да премине в Левски

" Левски София " притегли нов играч на поста посрещач. Иван Петров стартира сезона с " Дунав ", само че ще го доиграе с екипа на " сините ". Очаква се 29-годишният краен нападател да помогне на отбора в сложната обстановка с контузени играчи.

Последно по време на дербито с ЦСКА контузия в глезена получи Гордан Люцканов. Най-постоянният нападател на отбора от началото на сезона ще отсъства най-малко месец, защото има отчупена костица.

196-сантиметровият Петров е играл за " Монтана " и ЦСКА, а също така има зад тила си 7 сезона във Франция.

" Президентът и старши треньор на клуба Владимир Николов се свърза с мен след травмата на Гордан и ми предложи да се причисля към отбора. За мен е чест да работя с него и да играя за този клуб. Надявам се да оправдая упованията към мен ", съобщи известният като Кабата посрещач за почитател страницата на клуба.

Петров е убеден, че със завръщането на всички контузени " Левски София " ще има сили да се пребори и за нещо по-значимо. Той ще дебютира за новия си клуб още на следващия ден, 21 ноември, когато " сините " гостуват на " Добруджа 07 " (Добрич). Отборът има силова подготовка рано тази заран, след което се насочва към Добрич.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР