“Левски си има треньор и неговата смяна не е обсъждана.

...
“Левски си има треньор и неговата смяна не е обсъждана.
Коментари Харесай

Павел Колев: В нито един момент не сме обмисляли смяната на треньора

“Левски си има треньор и неговата промяна не е обсъждана. Работата ни с Георги Дерменджиев е дълготрайна, както и тактиката ни ”, сподели изпълнителният шеф на Левски Павел Колев, съобщи кореспондент на БГНЕС. “Това, което беше тиражирано в медиите не беше професионално и етично. Сигурен съм, че не им е било леко и на хората от националния тим. В нито един миг не е обсъждана промяната на Дерменджиев, а още по-малко сме водили договаряния с някой треньор.

“Ще бъдат водени диалози с Кабрал, Цветкович и Яблонски, само че по проект тези диалози ще стартират другата седмица. Все още няма нищо – ще разберете, когато се случи. По адрес на Левски всеки ден се появяват някакви небивалици. Няма инструкция кой да бъде пускан в игра и кой не. Част от тези информации се пускат от хора, които се смятат за левскари, за жалост. Някои от тях даже са работили тук. Това е тъпо. Има хора с огромно его, които не могат да преглътнат това някой различен да работи в Левски. Със сигурност има хора, на които няма да им хареса Левски да е мощен, само че това не е нещо, което може да ни разклати. Публиката би трябвало да застане зад тима и се надявам трибуните в неделя да са, в случай че не цялостни, то най-малко да има доста хора. Не знам за какво тъкмо Петър Хубчев бе намесен. Може би, тъй като е отпред на националния тим. В момента той получава крайни оценки и се колебая да споделя тази философия, която му вменяват ”, сподели Павел Колев на днешната конференция на “сините ” преди конфликта с Ботев Пловдив.

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев чака добър мач против Ботев Пловдив. Той е останал удовлетворен от паузата за национални тимове, по време на която е съумял да види качествата на някои от младите футболисти в клуба. Дерменджиев акцентира, че е експерт и работи с огромно предпочитание в Левски, само че не може да промени всичко единствено за няколко месеца отпред на тима.

“Левски сега е мощен. Играчите са спокойни и считам, че в неделя ще излязат, мислейки напълно за идния мач. Отбора направи две образователни игри по време на паузата и съм удовлетворен от тренировките. Ботев е тим, който се пробва да играе футбол и чакам добър мач. Има момчета от школата, на които може да им се обърне внимание и на този стадий имат положителни качества. Аз желая да работя тук в колектив, само че за два-три месеца не могат да се случат нещата. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР