Левски ще се върне към схемата, с която успя да

...
Левски ще се върне към схемата, с която успя да
Коментари Харесай

Левски продава Кордоба на пожар, за да вземе пари

Левски ще се върне към схемата, с която съумя да си обезпечи оцеляването през зимата на 2021 година. Т.е – да продава колкото се може повече играчи, написа през днешния ден вестник „ Мач Телеграф “.

Както е известно, неотдавна „ сините “ оповестиха, че ще пробват да задържат всичките си играчи, въпреки че към тях не липсва интерес. Най-вече към двама – Хосе Кордоба и Андриан Кръстев. От „ Герена “ обаче шокираха, откакто стана ясно, че са отхвърлили оферта от 2 милиона евро за национала на Панама. 

Сега „ сините “ ще търсят разновидности да го пласират в Русия или Съединени американски щати, където към момента могат да се вършат прехвърляния. За задачата обаче ще имат и тежка среща с сътрудниците му. По време на нея от Левски ще се опитат да се схванат с тях да понижат малко претенциите, които имат.

По контракт панамците би трябвало да получат 20% при продажбата на Хосе в различен тим. А това сега ще удари съществено по Левски. Основните претенденти за Кордоба се обрисуват два – Сочи и Ню Йорк Сити. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР