Левски ще освободи още един чужденец след края на сезона.

...
Левски ще освободи още един чужденец след края на сезона.
Коментари Харесай

"Левски" ще маха още един чужденец

" Левски " ще освободи още един чужденец след края на сезона. " Сините " търсят покупател за Антони Белмонт според  " Топспорт ".

23-годишният халф не влиза в проектите на треньора Георги Дерменджиев и " Левски " ще желае 50 000 евро за него. Ако не се откри покупател, Белмонт ще бъде освободен, защото основава проблеми в отбора и постоянно се сърди и се оплаква от травми, когато разбере, че няма да е титуляр. През този сезон той има 16 мача и 1 гол в Първа лига. 

" Сините " към този момент оповестиха, че ще се разделят с други трима чужденци, чиито контракти изтичат в края на сезона - Давид Яблонски, Милош Цветкович и Жерсон Кабрал. Тримата бяха извадени от отбора, само че Цветкович бе върнат за мача с " Лудогорец ", защото нямаше други варианти. Бе в групата и против " ЦСКА-София ", само че запаса. Ръководството на клуба към този момент няколко пъти разгласи, че задачата е да се разчита най-вече на българи, а до края на сезона отборът ще постанова от ден на ден и юноши.

Един от опитните играчи на отбора - Валери Божинов, ще бъде подготвен за идващия мач - против " Берое " в петък. Нападателят се възстановяваше от травма в глезена. Освен него на линия ще е и Деян Иванов, който може да стартира и като титуляр в центъра на отбраната. Еркебулан Сейдахмет също ще може да играе. 19-годишният казахстанец пропусна три мача поради мускулна травма. С проблеми след последния мач против " ЦСКА-София " са Паулиньо и Нуно Рейш, само че и двамата ще могат да играят против " Берое ".

Междувременно фенове на " Левски " в обществените мрежи се оплакаха, че тарторът на агитката на " ЦСКА-София " Иван Велчев-Кюстендилеца е бил на стадион " Васил Левски " и е разпявал почитателите по време на мача със " сините ", макар че има възбрана да посещава мачове за 1 година. Санкцията обаче още не е влезнала в действие, защото Велчев я апелира.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР