Левски се раздели с един от играчите си. Това е

...
Левски се раздели с един от играчите си. Това е
Коментари Харесай

Изходящ трансфер от Левски, Ники Митов прибра бек

Левски се раздели с един от играчите си. Това е левият защитник Мики Орачев, който от четвъртък към този момент е благосъстоятелност на различен първокласен роден отбор - Септември, заяви уеб сайтът на новаците в елита.

Левски: Мапуку и Ангелов са наши играчи

Бившият юношески национал подписа контракт със септемврийци за период от година и половина - до 30 юни 2019 година Ръководството на клуба от Красна поляна разгласи, че сделката е била реализирана публично през днешния ден.

Септември разгласи трети трансфер, взе голмайстор

Така Орачев се трансформира в четвърто ново попълнение за "септемврийци " в зимната пауза. Воденият от някогашния ментор на Левски Николай Митов тим беше заздравен от свободния сътрудник Станислав Маламов, Стилиян Николов от Пирин и Мирослав Будинов от Дунав.

Иначе Орачев е на 21 години, като досега е защитавал цветовете на "сините ", както и на Локомотив София, където бе преотстъпен през сезон 2016/2017 година Той попадаше рядко в сметките на наставника Делио Роси.

Когато пък се появяваше на терена, нормално бъркаше съдбовно, както в последния мач от есенния полусезон против Славия, и разумно отпадна тотално от сметките на "Герена ", с цел да се събере отново с Митов в Септември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР