Левски приема Берое в дебютния си мач от плейофната фаза

...
Левски приема Берое в дебютния си мач от плейофната фаза
Коментари Харесай

Левски ще опита да победи Берое от третия опит

Левски приема Берое в дебютния си мач от плейофната фаза на Първа лига. Срещата е през днешния ден от 17:30 часа на стадион " Георги Аспарухов ".

Двата отбора ще водят борба за третото място в крайното класиране. През този сезон " сините " и старозагорци се изправиха два пъти един против различен, като досега не съумяха да си отбележат гол.

При триумф, домакините ще пернат с 8 точки пред заралии, само че в случай че отборът на Александър Томаш се поздрави с успеха, то разликата с 26-кратните първенци ще стане едвам 2 точки.

Треньорът на Левски Делио Роси няма да може да употребява звездата на тима - Габриел Обертан. Френският ас е контузен и не попадна в групата за срещата. Наказан е Антонио Вутов. Така в предни позиции най-вероятно ще излязат Станислав Костов и Серджиу Буш. Очаква се Филипе Нашименто да остане запаса за сметка на Жорди Гомес. На вратата още веднъж ще бъде капитанът Божидар Митрев, а карето в защита ще оформят Цветкович, Яблонски, Ейолфсон и Фигейредо. Пред тях ще работи Хали Тиам, а по двата фланга ще нападат Паулиньо и Прохазка.

Берое не съумя да победи вкъщи Витоша (Бистрица) в последния си мач от постоянния сезон. Очаква се в състава на гостите да няма изненади. Наставникът Александър Томаш има съмнения единствено на две позиции. В офанзива голове ще се чакат от Мартин Камбуров, а на него ще му оказват помощ Педро Еуженио и Рубен Бригидо. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР