Левски приема АЕК (Ларнака) в реванш от втория квалификационен кръг

...
Левски приема АЕК (Ларнака) в реванш от втория квалификационен кръг
Коментари Харесай

Левски - АЕК, на живо

Левски приема АЕК (Ларнака) в реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа след тежка загуба с 0:3 в Кипър преди седмица. В първия дуел " сините " се представяха сносно до аления картон на капитана Живко Миланов, който пристигна в края на първото полувреме. През втората част АЕК наниза три гола за девет минути и значително си обезпечи присъединяване в третия кръг.

Ден преди дуела Давиде Мариани си потегли от " Герена ". Той беше най-постоянният футболист на Левски от началото на сезона, а в този момент неговото място ще би трябвало да заеме новото попълнение Франко Мазурек. Другата неприятна вест за " сините " е, че отборът още веднъж няма да бъде подкрепян от своите почитатели. На трибуните ще бъдат допускани единствено деца до 14-годишна възраст.

" Още не сме се класирали. Те ще ни нападат и пресират още от първата минута на мача. Очаква ни сложен мач. Левски е огромен тим и огромно име. В първия мач имахме преимуществото да играем цяло полувреме с човек повече, което се отрази на хода на мача. Уважаваме противника, само че чакам футболистите на Левски да се раздадат на 100 % за този мач ", сподели треньорът на кипърците Иманол Идиакес.

Никога в евротурнирите български клуб не е успявал да заличи пасов от три чисти гола и да продължи напред. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР