Левски победи Сливнишки герой с 2:0 в контролен мач на

...
Левски победи Сливнишки герой с 2:0 в контролен мач на
Коментари Харесай

Левски надигра Сливнишки герой в контрола

Левски победи Сливнишки воин с 2:0 в надзорен мач на „ Герена “. Двете попадения осъществя Билал Бари в 7-ата и 43-ата минути.

„ Сините “ сътвориха обстановка за гол още във втората минута на срещата, когато Стивън Петков съумя да задържи топката в очертанията на терена и опита да я върне към точката на дузпата, само че отбраната на гостите се оправи. В 7-ата минута Билал Бари вкара първия си гол като състезател на Левски. Илия Юруков влезе в наказателното поле, опита подаване, което бранител не съумя да почисти и топката попадна в Бари, който с компактен удар вкара в близкия ъгъл.

В 11-ата минута Юруков центрира в наказателното поле към Тома Даске, който насочи изстрел, само че стражът на Сливнишки воин избави, а по-късно и изстрел на Стивън Петков бе блокиран. Седем минути по-късно добра офанзива на Левски приключи с изстрел на Бари около вратата. В 23-ата минута мощен шут на Мартин Райнов бе отразен от Димитър Симеонов. В 30-ата Звонимир Микулич мазета топката в ъглов удар след изстрел на Марио Петков от отдалеченост. В 39-ата минута Юруков стреля над вратата от към 11 метра. В 43-ата минута Мартин Райнов центрира към Билал Бари, който вкара с глава второто си попадение в мача.

През втората част и двата отбора направиха промени. За Левски стартираха Ники Михайлов, Патрик-Габриел Галчев., Живко Атанасов, Костадин Илиев, Богдан Костов, Ивайло Найденов, Мартин Райнов, Даниел Начев, Илия Димитров, Ивайло Христов и Валери Божинов. В 55-ата минута Даниел Начев подаде на границата на наказателното поле, а Валери Божинов пропусна за Илия Димитров, който стреля, само че след рикошет топката излезе в корнер.

В 60-ата минута Симоне Игнатов се появи на мястото на Живко Атанасов, а Андриан Краев размени Мартин Райнов. В 66-ата Валери Божинов и Даниел Начев пробваха двойно подаване в наказателното поле, само че изстрелът на Начев бе слаб и Деспотов се оправи без проблем. В 77-ата минута Симоне Игнатов стреля с глава след центриране от корнер на Дани Начев, само че около вратата.

До края на мача " сините " имаха още няколко положения за гол, само че до нови попадения не се стигна.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР