Левски отново пуска в продажба официална програма в деня на

...
Левски отново пуска в продажба официална програма в деня на
Коментари Харесай

Левски с официална програма и за мача с АЕК

Левски още веднъж пуска в продажба публична стратегия в деня на мача с АЕК (Ларнака). " Сините " зарадваха почитателите си с 64 страници и преди срещата с Ружомберок.

" Уважаеми последователи,

В деня на мача " Левски " - АЕК (Ларнака) ще можете да намерите огромната 64-странична публична стратегия с поредност от забавни четива за обичания тим и идния конфликт от Лига Европа.
Какво значи " Левски " за Давиде Мариани? Младата ни звезда Станислав Иванов за себе си и останалите юноши на клуба Директорът на юношеската школа Йончо Арсов си спомня за своя дядо Йончо Арсов, легенда на Левски като състезател и треньор, а в Кипър боготворен в Омония, където го назовават " Генерала " Досегашните ни мачове с кипърски тимове. Спомените на Предраг Пажин за гола му с топовен изстрел против " АПОЕЛ " Ключови обстоятелства (и някои цифри, с които да впечатлите приятелите си) от участията на Левски в Европа Представяме " АЕК " (Ларнака): испанската връзка и впечатляващите достижения в Европа Историята сочи: " Левски " не е за отписване след сходна загуба като в Кипър Кипърската връзка: истории за левскарите на Острова на Афродита Незабравимият мач с Щутгарт през 1983 година Класически стратегии: Барселона 1975-76 Традиционен куиз
Официалната стратегия за мача " Левски " - " АЕК " (Ларнака) ще се продава в формалния магазин на клуба в Сектор " А " на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " на цена от 5 лева ", оповестяват от " Герена ".
 Левски взима заместител на Мариани, Тодор Неделев е един от разновидностите
Левски взима заместител на Мариани, Тодор Неделев е един от разновидностите

" Сините " още веднъж считат да се пробват за халфа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР