Левски отново опипва почвата около евентуално завръщане на Божидар Краев.

...
Левски отново опипва почвата около евентуално завръщане на Божидар Краев.
Коментари Харесай

Божидар Краев пак влезе в полезрението на Левски

Левски още веднъж опипва почвата към вероятно завръщане на Божидар Краев. Халфът е отлъчен в датския Мидтиланд. Именно на този тим " сините " го продадоха през лятото на 2017 година. Тогава към този момент някогашният национал подписа контракт за 5 години. Контрактът му с датчаните изтича на 30 юни. След това Божидар става свободен сътрудник. Това значи, че може да бъде притеглен без пари.

През зимата Левски направи опит да си върне Божидар. Тогава обаче до контракт не се стигна. Причината бе, че Божидар искаше да се върне на " Герена " като преотстъпен. Треньорът на " сините " Станимир Стоилов пък държеше той да приключи взаимоотношенията си с Мидтиланд, а по-късно да подпише контракт с Левски за 2,5 години, написа " Тема спорт ".

През този сезон датчаните не разчитат на Краев. Той има един-единствен формален мач за отбора. Божидар игра 27 минути като запаса на 22 септември 2021 година. Това се случи при гостуването на Киелеруп за Купата на Дания, извоювано с 1:0.

През последните години офанзивният състезател на два пъти бе преотстъпван в португалския хайлайф. През 2019/20 той бе чартърен в Жил Висенте, а през 202/21 във Фамаликао.

Божидар Краев дебютира за Левски през сезон 2014/15 - на 19 юли 2014-а при домакинското тъждество с Локо (Пд) (1:1) за шампионата. За три акции в отбора от " Герена " изигра общо 92 мача във всички шампионати, в които означи 3 гола.

От предишния сезон при " сините " е братът на Божидар - Андриан. В момента той е корав титуляр в единайсеторката на Станимир Стоилов. През зимата братята не съумяха да се съберат в един клуб. Предстои да забележим дали това ще се случи през лятото.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР