Левски обяви, че утре в 14:00ч. ще пусне в продажба

...
Левски обяви, че утре в 14:00ч. ще пусне в продажба
Коментари Харесай

Левски пуска утре билетите за дербито с ЦСКА-София

Левски разгласи, че на следващия ден в 14:00ч. ще пусне в продажба билетите за. Мачът  от 28-ия кръг на елита е в неделя, 7 април, от 14:45ч. на Националния стадион „ Васил Левски “.

Цените на билетите за секторите „ А “ и Б “, в които ще бъдат настанени сините почитатели, са надлежно 10 и 20 лв., а за ложите – 45 лв.. Толкова са и цените за секторите „ В “ и „ Г “, където ще са почитателите на алените.

Билетите ще се продават от 14:00 часа на касите на Сектор А на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “. От 16:00 часа потегля продажбата им на касите на улица „ Тодорини кукли “ и на арката пред Сектор А. По същото време стартира и продажбата в мрежата на Eventim и онлайн.

От 30 март до 6 април в това число пропуските ще се продават до привършване на количествата в формалния магазин на „ ПФК Левски “ от 10:00 до 19:14 часа, на касата на Национален стадион „ Васил Левски “ на „ Синьото “, в мрежата на Eventim и онлайн.

В деня на срещата – 7 април, неделя билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме на касите на Национален стадион „ Васил Левски “ на бул. „ Гурко “ и „ Синьото “.

Билетите за почитателите на ЦСКА-София ще се продават на касата на бул. „ Гурко “. В деня на мача ще има билети на касите на стадион „ Българска Армия “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР