Левски надигра Крумовград с човек по-малко, но не успя да

...
Левски надигра Крумовград с човек по-малко, но не успя да
Коментари Харесай

Левски изпусна Крумовград, игра 50 минути с човек по-малко

Левски надигра Крумовград с човек по-малко, само че не съумя да стигне до гол – 0:0 в 24-ия кръг на елита. С това и двата отбора прекратиха победните си серии от пет следващи мача. Сините поведоха с точка на на четвъртото място. Крумовград е с една пред Ботев Пловдив на осма позиция.

Левски натисна още в първите минути, само че не сътвори доста положения. Крумовград опитваше да пресира бранителите при изнасянето на топката и една от тези обстановки се оказа основна. В 40-ата минута Патрик Луан лиши топката от Патрик-Габриел Галчев, който го фаулира като финален в отбраната. Главният арбитър Ивайло Ненков изгони юношата на сините с пряк червен картон.

Макар и с човек по-малко домакините още веднъж натиснаха след паузата. Появилият се на почивката Евертон проби по дясното крило и центрира за Джавад Ел Джемили, който стреля едва. В идващите минути и Цунами и Рикардиньо също не съумяха да вкарат.

Левски беше най-близо до гол в 67-та минута. Ел Джемили получи топката по дясното крило и опита техничен удар, при който топката уцели напречната греда. В последните минути играта бе доста накъсана и Крумовград удържа ремито.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР