Левски излиза тази вечер срещу АЕК Ларнака в среща-реванш от

...
Левски излиза тази вечер срещу АЕК Ларнака в среща-реванш от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски - АЕК Ларнака

Левски излиза довечера против АЕК Ларнака в среща-реванш от втория прелиминарен кръг на Лига Европа. Преди седмица " сините " изгубиха с 3:0 в Кипър и направиха задачата си доста, доста комплицирана. Двубоят е на стадион " Георги Аспарухов " от 19:30 часа.
Срещата Левски - АЕК Ларнака може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg .
Въпреки отрицателния резултат " сините " почитатели към момента имат своите очаквания, най-много поради мощните изяви на отбора от началото на сезона. Освен това възпитаниците на Петър Хубчев направиха и мощно първо полувреме в Кипър, само че след изгонването на Живко Миланов, тимът рухна.
Иначе, Левски ще бъде без капитана си Живко Миланов, както и без голмайстора си от началото на сезона - Давиде Мариани. Швейцарецът бе продаден на Шабаб Ал Ахли Дубай . Сега неговото място ще би трябвало да заеме Франко Мазурек. Аржентинецът бе взет това лято, тъкмо преди заминаването на отбора за лагер в Австрия. Той бе доста изостанал с подготовката и към момента не е в оптимална физическа форма. Петър Хубчев призна на конференцията, че тимът ще излезе атакуващо още от първата минута, защото няма различен вид с изключение на да рискуват.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР