Левски има нов директор на Детско-юношеската школа. Неговото име е

...
Левски има нов директор на Детско-юношеската школа. Неговото име е
Коментари Харесай

Йончо Арсов е новият директор на ДЮШ на "Левски"

" Левски " има нов шеф на Детско-юношеската школа. Неговото име е Йончо Арсов. Това оповестиха " сините " на формалния си уебсайт.
Боримиров: Разваля се нещо в " Левски ", с цел да се покаже, че се работи (ВИДЕО) Бившият началник на ДЮШ е разговарял с Павел Колев единствено два пъти за половин година
Арсов заема поста, който беше овакантен след освобождението на Даниел Боримиров преди по-малко от месец. Той е роден на 3 декември 1976 година и е внук на легендата на " Левски " Йончо Арсов-старши. Завършва магистратура " Политически науки " в университета в Бон, Германия. От 2005 година до 2012 година придобива треньорски лиценз PRO в Германия. Треньорската си кариера започва през януари 2009 година като помощник в " Черноморец " Бургас. Следват интервали като асистент-треньор в " Хайдук " Сплит, " Вакер Бургхаузен ", " Дуисбург " и националния тим на България.

Снимка: Lap.bg

" Сините " оповестиха и назначението на нов методист в клуба. Това е Емил Атанасов. Той е роден на 11 август 1978 година. Завършва висшето си обучение в Националната спортна академия " Васил Левски ", компетентност " Треньор по футбол ". От 2005 година е постоянен участник в просветителни стратегии на UEFA в Норвегия, Чехия, Шотландия, Холандия, Белгия, Дания и Франция. От 2004 година до 2011 година е преподавател към Треньорската школа в България. От 2016 година е доцент по футбол в НСА " Васил Левски ".

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР