Левски играе много силно през пролетта. Тимът на Станимир Стоилов

...
Левски играе много силно през пролетта. Тимът на Станимир Стоилов
Коментари Харесай

Станимир Стоилов гледа десетки футболисти, само за две позиции не търси нови

Левски играе доста мощно напролет. Тимът на Станимир Стоилов към този момент е на трето място в таблицата и се класира на край за Купата. Онзи ден обаче Мъри имаше единствено 5 запаси при гостуването на Черно море на " Тича ". Две от тях - Иван Горанов и Радослав Цонев, сигурно напущат тима след края на сезона.

Със сигурност още двама са навън по дисциплинарни аргументи - Здравко Димитров и Димитър Костадинов. Липсата на ширина в състава е видна и Левски към този момент гледа възможни нови попълнения, които да подсилят отбора за новия сезон.
 Стефан Софиянски: Силно съм обезпокоен за финала с ЦСКА
Стефан Софиянски: Силно съм обезпокоен за финала с ЦСКА

" Изключително признателни би трябвало да сме на последователите на клуба "

Колегите от " Мач Телеграф " твъдрят, че към днешна дата Станимир Стоилов и асистентите му следят десетки футболисти, набелязани за трансфер в отбора. Повечето от тях са чужденци. Очаква се отборът да се укрепи с най-малко шестима нови през паузата.

Интересно е да се разкрие, че към днешна дата Мъри не гледа футболисти за две съществени позиции - вратар и халф. Стоилов счита да разчита под рамката само на артикули от " синята " школа. Той доста харесва 17-годишния Пламен Андреев, който ще се трансформира в корав титуляр, в случай че Николай Михайлов не продължи контракта си с Левски. Последното на този стадий наподобява малко евентуално. Капитанът играе мощно,но всичко ще се обясни след финала за Купата с ЦСКА.

От " Герена " разкриха, че Мъри Стоилов към този миг не търси попълнения в халфовата линия, тъй като чака резултата от договарянията с Ломел за продължаването на наема на Филип Кръстев. В Левски се оптимисти в тази посока. Отделно " сините " към този момент подписаха с някогашния капитан на националния тим Ивелин Попов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР