Левски и ЦСКА също имат нужда от нови стадиони, както

...
Левски и ЦСКА също имат нужда от нови стадиони, както
Коментари Харесай

Йовов отсече: Имаме шансове за титлата и ще се борим докрай

Левски и ЦСКА също имат потребност от нови игрища, както се случи с грандовете на Пловдив. Това разгласи в подкаста " За спорта без клишета " членът на УС на " сините " Христо Йовов. За отбора от " Герена " това се е видяло ясно при гостуването на " Дойче Банк Парк " във Франкфурт.

" Естествено, оборудването може да не е в същите размери 55 000, само че да е покрито напълно. Вижда се, че по този начин не би трябвало да викаш доста, с цел да създадеш атмосфера ", разгласи той.
 Трансферът на ас на Левски в Израел се бави
Трансферът на ас на Левски в Израел се бави

Причината е, че израелският клуб има проблем с квотите с задгранични играчи

" Искам да благодаря на всички, които ни подкрепяха. И в първата среща, и в Германия. От Айнтрахт ни оповестиха, когато си говорихме след мача, че заслужаваме да играем в групите. Те бяха впечатлени от междинната възраст на тима ни. Казаха, че имаме отбор за Лига Европа, само че почитателите ни заслужават Шампионска лига ", разкри той.

" Тъжен съм, тъй като се представихме почтено в първата среща. По нищо не им отстъпихме. Бяхме безусловно равностойни. Появиха се очаквания, че можем да създадем нещо. Във втората среща обаче не се представихме на това равнище. Имахме шансове, само че има и закономерности. С това 1:1 обаче незабавно се появиха отзиви, че тези не са толкоз мощни ", регистрира той.

" Имаме шансове за купата и ще се борим до дъно. Отборът ни сподели, че има капацитет да се развива ", приключи Йовов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР