Левски и Айнтрахт Франкфурт са стартирали съвместната си дейност, която

...
Левски и Айнтрахт Франкфурт са стартирали съвместната си дейност, която
Коментари Харесай

Айнтрахт Франкфурт помага на Левски за школата

Левски и Айнтрахт Франкфурт са стартирали взаимната си активност, която е обвързвана с подобряването на работата в школите и на двата клуба, написа " Мач Телеграф ". Както е известно, германците сами предложиха съдействието си със " сините ", откакто останаха впечатлени по какъв начин с толкоз малко средства са създали тим, който да им бъде конкурентен. И по наличието на млади и лични фрагменти в първия отбор.

Екип на " орлите " е посетил неотдавна София и се е срещнал в елементи с работата в ДЮШ на " Герена ". Естествено, германците са споделили какви неща са им създали усещане, както и други, които съгласно тях могат да се подобрят.

След Нова година дейностите сред двата клуба ще се усилят. Този път от Левски ще пратят собствен екип в Германия, който ще изкара известно време стаж в академията на отбора от Франкфурт. Освен това обединения на " сините " ще гостуват на Айнтрахт за разнообразни шампионати, които се провеждат от немския клуб. Същото важи и за такива от школата на германците.

Засега няма развиване по различен въпрос. Германците бяха показали интерес към вратаря Пламен Андреев и към бранителя Хосе Кордоба, само че на този стадий той не е подплатен с оферта към никой от тях.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР