Левски и Ал Насър (Дубай) играят при резултат 2:0 контролна

...
Левски и Ал Насър (Дубай) играят при резултат 2:0 контролна
Коментари Харесай

Ал Насър - Левски: 1:2, домакините върнаха един гол

Левски и Ал Насър (Дубай) играят при резултат 2:0 контролна среща, играна на стадион  " Ал Мактум " в ОАЕ.  " Сините "  поведоха в резултата още в първата минута, с помощта на Марин Петков, който се разписа след подаване на Илиян Стефанов. В 22-рата минута нова композиция сред двамата още веднъж приключи с триумф - 2:0.

Отборът на Левски, пръв от българските тимове, започва серията си от контролни мачове по време на зимната пауза. Срещата обаче няма да бъде предавана онлайн по избор на противника на " сините ".

АЛ НАСЪР - ЛЕВСКИ 1:2

0:1 - Марин Петков (1`)

0:2 - Марин Петков (22`)

1:2 - Раян (48`)
 Изненада: Директор в Левски подаде оставка
Изненада: Директор в Левски подаде оставка

Причината е спор с една от най-важните фигури в ръководството на сините

Най-познатото име в отбора на хърватина Горан Томич, е 33-годишният Адел Таарабт, който играе чартърен от Бенфика. Той е носил екипите на клубове като Милан, Тотнъм, Фулъм, КПР и Дженоа. В златните дни на кариерата му се смята, че коства 10 милиона евро.

Друга позната фигура в редиците на Ал Насър е португалецът Тозе, чиято кариера минава през Порто и Витория Гимараеш, както и няколко по-скромни тима от Примейра дивизао. 29-годишният Тозе е някогашен юношески национал на Португалия, само че не съумява да пробие до първата селекция на " мореплавателите ".

Ал Насър се намира на 12-то място във краткотрайното класиране на шампионата на ОАЕ.

През зимата Левски бе заздравен от три нови попълнения - бразилският нападател Рикардиньо, юношата на Ботев Пловдив Кристиян Димитров и завърналият се на " Герена " полузащитник Асен Чандъров. Липса неизбежно ще окаже продаденият в Дубай Георги Миланов. Очакванията са, че Станимир Стоилов ще направи голям брой ротации, като няма да бъде изненада, в случай че измежду стартовите 11 стартират някои от юношите на Левски, взети на този зимен лагер за по-бързо нахлуване в мъжкия футбол.

След днешната инспекция, за " синият " отбор следва цяла поредност контроли против съветски клубове. На 17 януари против Краснодар, на 22-и против гранда Спартак Москва и на 31-ви - против Урал Екатеринбург. Между последните две има и един другарски мач против малайзийския Джохор на 28 януари.
 Жоро Миланов към левскарите: Раздялата е на хартия, тъй като сърцето ми постоянно ще бъде синьо!
Жоро Миланов към левскарите: Раздялата е на хартия, тъй като сърцето ми постоянно ще бъде синьо!

" Роден съм с любовта към клуба и от дете мечтаех да имам привилегията да играя за Левски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР