Левски гостува тази вечер на новака в елита Крумовград. Сблъсъкът

...
Левски гостува тази вечер на новака в елита Крумовград. Сблъсъкът
Коментари Харесай

Левски излиза срещу Крумовград с подменена защита и халфова линия

Левски гостува довечера на новака в елита Крумовград. Сблъсъкът въз основата „ Никола Щерев-Старика “ в Пловдив стартира в 20:00 часа. „ Сините “ се намират в серия от три турнирни победи без позволен гол и непременно би трябвало да продължат положителната поредност, в случай че желаят да се надяват на освен това в края на сезона.

Треньорът Николай Костов ще направи ротации в състава, като ще има промени в отбраната и халфовата линия по отношение на мача против Пирин Благоевград в четвъртък, извоюван с 2:0 на „ Герена “. Такава се чака и на вратата, където ще се завърне Пламен Андреев. Николай Михайлов пък ще остане на пейката. В защита като титуляр ще стартира Хосе Кордоба – той и Андреев получиха отмора против благоевградчани. Карето в отбрана ще бъде допълнено от Кристиан Димитров, Жереми Петрис и Вандерсон Цунами.

В средата на терена Костов ще заложи на Андриан Краев, Асен Митков и Джевад Ел Джемили. Първите двама бяха запаси против „ орлетата “, само че се наложи да влизат и способстваха за триумфа. В нахлуване ще играе бразилското трио Роналдо – Рикардиньо – Уелтон. При такава настройка от групата ще би трябвало да отпадне техния съотечественик Дарлан. Халфът не бе безапелационен против Пирин.

„ Сините “ ще пратят част от младите си играчи в дубъла за днешния конфликт с ЦСКА на „ Армията “ – вратарят Иван Андонов, както и атакуващите играчи Кристиян Йовов и Преслав Бачев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР