Levski Family e организацията, която от три години работи по

...
Levski Family e организацията, която от три години работи по
Коментари Харесай

Левски пуска артикули по случай 80-годишнината на Гунди

Levski Family e организацията, която от три години работи по плана за създаване на нов монумент на Георги Аспарухов - Гунди. От нея оповестиха вести за плана и нови начинания.

" От самото начало визията ни бе обвързвана с отбелязването на 80-годишнината от рождението на най-великия български футболист. Идеята пристигна от момчетата от РЕДУТА като първичното ни желание бе слагане на бюст-паметник.

По концепция на Георги Илиев - кмет на Слатина, планът претърпя значително изменение и в този момент сме във финалния стадий на построяването на скулптурата на Гунди в цялостен растеж с височина 240 см върху архитектурна комбинация включваща фундамент с височина 170 см, всичко това завършено в духа на една модерна и богато детайлна визия.

През тези три години бяхме подкрепени от огромен брой проведени клубове на последователи на Левски в страната, както и от стотици самостоятелни донори.

Предстои крайна атака за застраховане на последното значимо заплащане, като за тази цел изготвяме в лимитирани серии специфични значки, фланелки и 17-сантиметрови фигури - тъкмо копие на монумента, които следва да бъдат пуснати на търгове и в продажба. Апелираме още един път за още малко старания и още малко помощ в тази продължителна, само че пък единствено НАША си, НАРОДНА, ЛЕВСКАРСКА, дарителска акция!

Средства за завършването на плана се набират по следната сметка: IBAN: BG84IABG80981002323900 Интернешъл Асет Банк АД Национален клуб на последователите на Левски

Основание: Дарение за паметника на Гунди

ЗА ГУНДИ! ЗА ЛЕВСКИ! ЗА БЪЛГАРИЯ!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР