Левски е в средата на своята лятна подготовка. За първи

...
Левски е в средата на своята лятна подготовка. За първи
Коментари Харесай

Левски - хищен отпред и разсеян отзад

Левски е в средата на своята лятна подготовка. За първи път от години, всичко в клуба през този интервал е видимо умерено. Спомнете си единствено каква беше обстановката преди 12 месеца, когато въобще не се знаеше по какъв начин тимът ще започва шампионата поради липса на финанси и футболисти. За евротурнири никой не смееше даже и да си помечтае. Основната цел беше спасението...
 Коронавирус плъзна в ПАОК
Коронавирус плъзна в ПАОК

Техен състезател е дал позитивна проба при тестванията, които са правени на сбора

И след това кажете, че " сините " не са създали голям скок в своето развиване.
 Снимка 578941
Източник:

За негативен интервал от време столичани си " подредиха къщата " и сега чакат новата акция с голяма доза оптимизъм. Зад гърба си към този момент имат извоюван трофей, любовта на публиката и вълнението от идните конфликти с ПАОК в Лига на конференциите. Явни са към този момент и стремежите в " синьо " за спечелването на купата.

Изобщо една положителна левскарска еуфория. Тя оказва помощ, само че и вреди, по време на лятната подготовка и за това загатна Станимир Стоилов. Наставникът беше много неудовлетворен от своите футболисти макар успеха над Академия Пандев за Купа " Георги Соколов " и самичък " светна " сигналната лампа за някои отрицателни трендове.
 Мъри направи на пух и прахуляк футболистите на Левски
Мъри направи на пух и прахуляк футболистите на Левски

" Сладките сънища би трябвало да приключат, тъй като с тази игра можем да бием единствено Академия Пандев "

След финала за Купата на България, когато отбраната на Левски беше просто брилянтна, последва спад. Случващото се в дефанизвен проект стартира да буди много терзания. Хората пред Николай Михайлов ненадейно позволиха по няколко груби неточности на мач. За това приказва и неналичието на " суха мрежа " по време на летните инспекции. Липсата на централизация постоянно прави " дарове " на съперниковите нападатели, а най-често неточностите идват от Цунами. Бразилецът постоянно не помни човек зад тила си при центрирания, като това се видя и против Пирин, и против Академия Пандев.

Умората не е пускала Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба, които избират да си " почиват " през тези инспекции, унищожавайки построения отличен синхрон посред им. Келиан ван дер Каап пък се лута сред титулярното място и статута си на ротационен състезател.
 Снимка 578571
Източник:

Всичко това е много притеснително, когато те чакат мачове с ПАОК в Европа, където всяка една неточност в защита бива наказвана сурово. Част от футболистите е добре да осъзнаят, че извоюваната Купа не би трябвало да бъде таванът на постигнатото от тях в Левски. Но да му мислят те, тъй като съм сигурен, че през идващите дни треньорът Стоилов ще се постарае уместно, с цел да " изгони " летаргията, налегнала тяхното групово футболно схващане.

Сега е ред на хубавото.

И до момента в който нещата в отбрана се нуждаят от промяна, то офанзивата е залог за доста положителни мигове през новия сезон. От дълго време Левски не е имал толкоз мощна офанзивна линия. С привличането на Роналдо " сините " получиха приключен тип в предни позиции. Нападателното трио се трансформира в извънредно вариативно, а това включва чести смени на позициите и безконечна нотка на изненада за вражеската защита. Уелтън и Роналдо ще бъдат задоволително нападателни по крилата, а в предни позиции Билал Бари или Ивелин Попов по-скоро ще имат функционалностите на " подправена деветка ", която да отваря още пространства за бързите си бразилски съотборници.
 Левски завоюва Купа
Левски завоюва трофея " Георги Соколов ", откакто не даде късмет на северномакедонския Академия Пандев

" Сините " победиха с 3:1, само че ще треперят за Попето

Споменавайки Билал Бари, вижда се, че мароканецът е подготвен да се бори за титулярното място. Юношата на Ланс към този момент не е единствена алтернатива в офанзива, а съществуването на Попето и Роналдо сигурно ще го накара да бъде оптимално старателен пред гола. Засега обаче е по-вероятно да седне на аварийна пейка. Всичко въпреки всичко зависи от физическото положение на Ивелин Попов, който още не е в нужната игрова форма, с цел да разкрие цялостния си капацитет.
 Снимка 578936
Източник:

Бразилецът Роналдо бързо си завоюва популярност измежду почитателите поради поредицата от мощни мачове, само че с изключение на него блестящо свети и още един от новите - Анте Блажевич. До скоро мнозина споделяха, че единственото му преимущество по отношение на Драган Михайлович са годините, само че хърватинът наподобява ще се окаже същинска находка. До този миг Анте показва изключителна сила по цялото продължение на фланга. Бива съсредоточен в отбрана и задоволително деятелен в офанзива. Добро усещане вършат и центриранията му, където превъзхожда неведнъж Михайлович. 2 асистенции от 3 мача също са задоволително добър индикатор.
 Лъчезар Петров: Точните задлъжения на Левски не са ясни
Лъчезар Петров: Точните задлъжения на Левски не са ясни

" Вървим по стъпките да създадем клуба работеща машина "

От младите с доста сила се включват Преслав Бачев и Александър Божилов, като това е единствено началото на тяхното последователно консолидиране в първия отбор.

Левски може се гордее и със своята халфова линия, където са събрани опит, класа и доста гений. Филип Кръстев, Георги Миланов, Илиян Стефанов, Асен Митков, Анди Краев, са все футболисти, които ще придадат нужната дълбочина в състава на Стоилов и сигурно ще имат своите моменти на популярност през новия сезон.
 Бивш гръцки бранител на Черно море: Левски ще играе на контраатаки против ПАОК
Бивш гръцки бранител на Черно море: Левски ще играе на контраатаки против ПАОК

Такъв би бил проектът на всички български тимове, като изключение прави единствено Лудогорец, счита Димитриос Хантакияс

В навечерието му може да заключим, че към този миг Левски е граблив начело и нерешителен откъм гърба. Ако Стоилов съблюдава обещанието си и унищожи този дисбаланс в " сините " редици, тимът ще бъде подготвен за всяко едно предизвикателство. Независимо дали приказваме за efbet Лигa, или евротурнирите.
 Снимка 578927
Източник:

И тогава " страшилището " ПАОК сигурно няма да се счита за толкоз непреодолимо затруднение.

Интересните дни в Левски занапред предстоят!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР