Левски е по средата на своя зимен лагер в Дубай.

...
Левски е по средата на своя зимен лагер в Дубай.
Коментари Харесай

Левски между политиката, трансферите и разнопосочните сигнали

Левски е по средата на своя зимен лагер в Дубай. До този миг зимната подготовка на " сините " буди повече полемики, в сравнение с нужното успокоение преди началото на значимия пролетен полусезон. Основната цел е ясна - класиране в евротурнирите. Само с постигането ѝ разочарованието от ранното оттегляне в борбата за купата ненапълно ще бъде обезщетено. Ала с цел да забележим мощен Левски, столичани се нуждаят от превъзмогване на няколко трудности, които ще опишем по-надолу в този текст:
 Легенда на Левски: Ако Филип Кръстев напусне, ще закъсаме съществено
Легенда на Левски: Ако Филип Кръстев напусне, ще закъсаме съществено

Той разяснява и анулацията на контролите на " сините " с съветските клубове

КОНТРОЛИТЕ

" Сините " се вкараха в ненужна пакост. Като обществено виновен клуб, от Левски трябваше да отговорят уместно на броженията от своите почитатели и откажат контролите си с съветски тимове. Въпросът обаче е дали това беше най-хубавото решение? Беше ли чут гласът на почитателите или на НЯКОЙ, който има интерес клубът да показва своите проевропейски благосклонности?

Русия е в интернационална изолираност, която ще продължи да бъде реалност с или без този политически ход от управлението на Левски. За жал, солидарността с Украйна надали ще бъде оценена, като не чакам Володимир Зеленски да запише признателен клип към столичани, поставил на врата си шалче на " сините ". Вярно е - положителният образец е даден! Така се прави, но непредвидени последици могат да основат много проблеми за намиращия се в внимателно финансово положение тим.
 Снимка 603317
Източник:

И тук не приказваме единствено за компенсацията, което Спартак (Москва), а към този момент и Урал, ще изискат за едностранно провалените контроли. Левски ще накърни съществено своя имидж в Руската федерация, а добре знаем, че точно това е една от локациите, където най-често родният гранд прави своите най-доходоносни изходящи трансфер. Такива несъмнено няма да има в близко бъдеще, а да затвориш вариантите за бизнес с толкоз огромен пазар, не наподобява мъдро решение.
 Мъри: Много добър мач! Играхме с динамичност и въодушевление, само че би трябвало да работим още върху завършващия удар
Мъри: Много добър мач! Играхме с динамичност и въодушевление, само че би трябвало да работим още върху завършващия удар

" Можем да кажем, че това бе една от мощните ни контроли "

От неналичието на контроли с съветски клубове страда и самата подготовка на Левски. Едно е да мериш сили със Спартак (Москва), друго с Ал Кувейт или два пъти с ФК Рига. Всичко това обърква първичния план на наставника Станимир Стоилов за цялостния процес на зимния лагер. Създава се безпорядък в характерния проект за подготовка, който предвид на подбора на съперници има за цел да вкара " сините " във форма тъкмо тогава, когато е нужно - стартът на efbet Лига.

ТРАНСФЕРИТЕ

Към този миг Левски работи прагматично на трансферния пазар. " Сините " си осигуриха отлични придобивки като Рикардиньо, Кристиан Димитров и Асен Чандъров. Триото дава поръчка за съществено въздействие върху тима напролет, но към момента всички са " на тръни " поради изходящите покупко-продажби. Непрестанно се спекулира с имената на Сонко Сундебрг, Хосе Кордоба и Андриан Краев. Колкото повече време минава, толкоз по-трудно става намирането на техни съответни заместители. Цялата обстановка надали е приятна и за самите футболисти, като спекулациите като че ли най-вече въздействат на Хосе Кордоба, чиято форма стремително пада надолу от октомври насам.
 Снимка 601906
Източник:

Адмирации за " сините ", които въпреки всичко не излизат отвън рамките на избрания бюджет за покупко-продажби и заплати. Именно положителният баланс през последните 12 месеца спомогна за възхода на Левски като клуб.

ИГРАТА

Играта в офанзива - ОК!

От видяното през последните седмици, Левски няма от какво да се тормози, когато приказваме за представянето на тима в нападателен проект. " Сините " наподобяват освободени душевен и работят повече от разнообразно в офанзива. Марин Петков даде сериозна поръчка за титулярното място с попаденията си в първите две инспекции. Сега на ход е Станимир Стоилов, който към този момент би трябвало да откри точната позиция на българския национал, с цел да бъде той допустимо най-полезен за гранда.
 Спряган за Левски дефинитивно се размина със „ сините “
Спряган за Левски дефинитивно се размина със „ сините “

Подписва в Казахстан

Ивелин Попов най-накрая не страда от някакъв физически дискомфорт и също показва огромната си класа. С напускането на Жоро Миланов, Попето към този момент еднолично е " диригентът " в " синия " отбор. Връзката сред халфовата линия и нападението, която ще носи и онази нотка нестандартност, по този начин присъща за футболиста с №10. Престоят в Бразилия като че ли е подействал благотворно за Уелтън и Роналдо, който са заредени с нова упоритост да тормозят противниците по крилата.
 Снимка 602352
Източник:

Новият нападател Рикардиньо също изгаря от предпочитание да се потвърди с виновния №9. Двата гола против ФК Рига са добър отзив за това, че акомодацията му при вековниците върви в позитивна тенденция. Бившият футболист на Гремио доста наподобява по жанр на игра на Жеан Карлош, който преди години пристигна в Левски точно по настояването на Станимир Стоилов. Рикардиньо няма най-страховитата физика за централен нападател, само че пък е безпределно преносим и пригодим към разнообразни схеми на игра.

Проблемът е в отбраната!

Левски по този начин и не може да стабилизира играта си в отбрана. " Сините " постоянно позволяват по няколко досадни неточности на мач, което в контролата с Ал Кувейт, да вземем за пример, докара и до обрата от 2:0 до 2:3. Селекцията на Стоилов постоянно се дъни при изнасянето на топката или пък в моментите, когато бива матирана с пас зад тила на защитата. Хосе Кордоба и Келиан ван дер Каап най-често влизат в ролята на грешници, а притеснителното е, че не се виждат и първи проблясъци на смяна в техните отигравания.
 Нови проблеми в
Нови проблеми в " синьо ": Втори съветски тим желае наказателна клауза от Левски, базират се на контракт

Президентът на Урал с коментар

Грешки като тези на юношите Дейвид Михалев и Патрик-Габриел Галчев тормозят съществено, когато приказваме за тим с реномето и упоритостите на Левски.
 Снимка 602199
Източник:

Знаете кои повтарят своите неточности... Спомнете си автогола против Ал Кувейт, в този момент превъртаме лентата месеци по-назад, когато " сините " се посрамиха с сходно деяние и против ЦСКА, само че тогава бяха избавени от намесата на ВАР. Просто търпимостта към такива грешки към този момент би трябвало да е нулева, другояче Левски ще продължи да губи по безразсъден метод.



РАЗНОПОСОЧНИТЕ СИГНАЛИ

Притеснение в Левски будят и разнопосочните сигнали, които клубът дава на своите почитатели. От една страна " сините " имат средства за безпределно належащ лагер в Дубай, а от друга нямат пари да платят месечните хонорари на футболисти и личен състав. " Сините " сякаш ще градят тим хегемон, а скоро ще има изходящи прехвърляния на съществени играчи. Финансовата дисциплинираност била затегната, само че за незабавни заплащания би трябвало да се разчита на Palms Bet и Сдружението " Левски на Левскарите ".
 Снимка 587010
Източник:

Изобщо в клуба липсва като че ли тази бистрота, която имаше при започване на тази " нова власт ". Сега всичко минава сред капките, без пояснения или най-вече телеграфно оповестяване на клубния уебсайт. Наруши се връзката, а това не приказва по никакъв начин добре за имиджа на " сините " пред неговия максимален донор и коректив - публиката.

ДУБЪЛЪТ

В края на този текст желая да обърна внимание и на тематика, която хем не е директно обвързвана с актуалната обстановка в първия отбор, хем е много значима за неговото бъдеще. Става дума за представянето на дублиращата групировка. Преди няколко дни " сините " на Елин Топузаков изгубиха контролата си против Марек (Дупница) с 0:5 посред " Герена ". Да паднеш с подобен резултат, без значение от събитията, си е позор за институцията " Левски ".
 Снимка 586302
Източник:

Счита се, че в дубъла би трябвало да играят всички най-хубави млади гении от Академията, които скоро да бъдат промотирани за изява и при мъжете. Новите Пламен Андреев, Марин Петков и така нататък Какво обаче виждаме - тимът е на 8-о място от 11 тима в групата му в Трета лига, като само е пред Надежда Доброславци, Пирин (Разлог) и Владая.

Дали виновността е в Елин Топузаков, или просто неналичието на качество - не знам, само че неналичието на вероятност в този отбор предначертава тъмно " легионерско " бъдеще за първия състав.
 Руски треньор: Нека не упрекваме Левски, би трябвало да приемем решението им
Руски треньор: Нека не упрекваме Левски, би трябвало да приемем решението им

" Случва се на подготвителния стадий да няма потребност да се играе и тимовете отхвърлят "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР