Левски дава старт на българските битки в евротурнирите. В 18:30

...
Левски дава старт на българските битки в евротурнирите. В 18:30
Коментари Харесай

АЕК - Левски, на живо

Левски дава старт на българските борби в евротурнирите. В 18:30 " сините " излизат против АЕК (Ларнака) в опит да реализират трета победа на европейската сцена този сезон. В Кипър ги посрещна извънредно топло време с огромна мокрота.

" Моите играчи постоянно са любимци. Няма значение от съперника ", съобщи старши треньорът Петър Хубчев на конференцията преди дуела.

Левски започва обнадеждаващо сезона. Столичани се оправиха с Ружомберок с общ резултат 4:0, а в шампионата записаха победа над Дунав с 4:1 и нулево тъждество с Етър на " Ивайло ".

Срещата с Левски ще е трети формален мач за АЕК, като до момента отборът е изиграл единствено двата си дуела в предния кръг на Лига Европа. В тях кипърците записаха две сложни победи против молдовския Петрокуб. Сезонът в Кипър стартира след месец и несъмнено отборът не е в най-хубавата си форма. От друга страна " АЕК Арена " е същинска цитадела в евротурнирите. Тимът е изиграл осем дуела от предварителните кръгове в Лига Европа на новото си оборудване, като е записал седем победи и едно тъждество. Головата разлика в тези дуели е 21:0.

Кипърците играха предишния сезон с Лудогорец в групите на Лига Европа, като двата отбора по този начин и не съумяха да се победят.

" Времето е доста топло. Имат малко преимущество, защото упражняват всеки ден на такова време, само че ще е топло и за двата отбора ", показа капитанът Живко Миланов, който има три трофеи на Кипър с АПОЕЛ (Никозия). /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР