Левият защитник на ЦСКА Брадли де Нойер има шанс да

...
Левият защитник на ЦСКА Брадли де Нойер има шанс да
Коментари Харесай

Де Нойер в групата на ЦСКА за Вечното дерби?

Левият бранител на ЦСКА Брадли де Нойер има късмет да попадне в групата за дербито с Левски в неделя. 26-годишният футболист тренира на цялостни обороти от началото на седмицата. Той ще вземе пълноценно присъединяване и в оставащите три занимания на алените до мача със сините - в четвъртък, петък и събота.

Нидерландецът за последно бе на терена при семейството на Черно море на 15 май 2023 година, което се организира в Пазарджик и бе извоювано с 2:0. Тогава той се появи в игра при започване на второто полувреме, откакто размени Иван Турицов. Само 8 минути по-късно обаче Брадли трябваше да излезе от терена, тъй като получи доста тежка травма на коляното. След нея крайният защитник се подложи на хирургическа намеса. Възстановяването му не протече по този начин, както се надяваха алените.

Заради травма Мартин Стойчев напусна наложително терена против Локо Пд. Съмненията са за сериозна контузия в коляното. Иван Турицов пък продължава да не тренира на цялостни обороти и за дербито с Левски се чака още веднъж Шакич и Вион да започват по фланговете на отбраната, а Санянг да е алтернатива от аварийна пейка, където може да седне и Де Нойер, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР