Левият бек на Лудогорец Натанаел е много далеч от подновяването

...
Левият бек на Лудогорец Натанаел е много далеч от подновяването
Коментари Харесай

Натанаел поискал огромни пари от Лудогорец

Левият бек на Лудогорец Натанаел е доста надалеч от подновяването на контракта си с клуба. Настоящият договор сред двете страни изтича през лятото, а изгледи да бъде подписан нов няма. Причината е, че негови проближени са поискали близо 400 хиляди евро, с цел да бъде подписано съглашение. А Лудогорец към този момент няма желание да заплати такава сума. Твърди се, че Натанаел към този момент има визия и в кой задграничен клуб ще продължи кариерата си през лятото.

28-годишният ляв бек дойде при разградчани през лятото на 2015 година. Със мощните си игри той незабавно се утвърди като закрепостен титуляр. През миналата есен бразилецът изигра 16 дуела в Първа лига, в които вкара 1 гол. Той бе на терена в 2 срещи за Купата на България и общо 13 в евротурнирите - 4 в Шампионската лига и 9 в Лига Европа. След като по време на зимната пауза той отхвърли да продължи контракта си, шефовете на клуба взеха решение бранителят да не попада в групата за мачовете. Мястото му в лявата зона на защитата пък бе заето от Антон Недялков, който през есента играеше в центъра на отбраната.

Подобна на Натанаел е и обстановката с вратаря Ренан. Той е привързан с клуба до края на годината, само че не желае да подписва нов договор. Това е и повода стражът да не попада в групата за мачовете. Титуляр под рамката е привлеченият през зимата Пламен Илиев, а негов дубльор - аржентинецът Хорхе Броун.

“Тема Спорт” Първа лига 25 кръг, неделя 10 март  Левски 17:30предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР