Левият бек на БарселонаАлехандро Балде изрази желанието си да остане

...
Левият бек на БарселонаАлехандро Балде изрази желанието си да остане
Коментари Харесай

Балде: Намерението ми е да остана в Барселона, но не знам какво може да се случи

Левият бек на БарселонаАлехандро Балде изрази желанието си да остане на “Камп Ноу ”, само че призна, че към момента не е сигурен за бъдещето си в клуба. Това той съобщи единствено два дни, откакто президентът Жоан Лапорта увери, че има съглашение с младия състезател за новия му контракт.

“Онзи ден Жорже Мендеш беше тук и се срещна с Лапорта. Моето желание е да остана тук, само че го оставям в ръцете на моите сътрудници. Не знам какво ще стане в бъдеще. Надявам се всичко да е наред. Както споделих, оставям това в ръцете на моя сътрудник, на който имам вяра 100%. Какво може да стане, не знам. Намерението ми е да продължа да бъда тук и нека всичко е наред. Не знам за получени предложения, фокусиран съм върху Барса и идните мачове. С останалото се занимава моят сътрудник, нека всичко е наред. Тук се усещам комфортно и съм доста удовлетворен, уповавам се да продължи да бъде по този начин ”, сподели Балде в изявление пред “Мундо Депортиво ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР