ЛЕВИЦАТА! определи водачите си в цялата страна, съставът на листите

...
ЛЕВИЦАТА! определи водачите си в цялата страна, съставът на листите
Коментари Харесай

Мая Манолова водач на листата на Левицата във Варна

ЛЕВИЦАТА! дефинира водачите си в цялата страна, съставът на листите ще бъде регистриран до 17:00 часа през днешния ден в районните изборни комисии на територията на страната, оповестиха от обединението за Moreto.net.

В София водачи са три дами. В Бургас лидерът ни е тежка категория в лицето на трикратния международен и европейски първенец Антон Коджабашев. Валери Жаблянов повежда в Пловдив град и Враца, а в Плевен е Иван Мандински, който на 27 години е най-младият лидер.

В Кърджали отпред на листата застава режисьорът проф. Любомир Халачев

Татяна Дончева и Мая Манолова ще водят по две листи. Татяна Дончева ще оглави кандидат-депутатската листа за 24 МИР и Велико Търново. Мая Манолова ще води в 23 МИР и Варна. Начело на листата за София област ще е Данаил Георгиев, а за Пазарджик, Габрово и Благоевград – надлежно юристите Елена Петкова, Иванка Баева и Албина Анева.

Сред главните цели на „ ЛЕВИЦАТА! “ са повишение на приходите, заслужено и почтено заплащане на труда, преодоляване на спекулата и високите цени на стоките от първа нужда, стабилизиране на държавното ръководство, консолидиране на поддръжка за смяна на конституцията за правосъдна промяна, възобновяване на възприятието за правдивост у хората.

В състава на коалиция ЛЕВИЦАТА! влизат партиите „ АБВ – Алтернатива за българско Възраждане “, „ Движение 21 “, „ Изправи се България “ и „ Земеделски национален съюз Александър Стамболийски “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР