ЛЕВИЦАТА!“ няма да се коалира с партии от управляващото мнозинствона

...
ЛЕВИЦАТА!“ няма да се коалира с партии от управляващото мнозинствона
Коментари Харесай

„ЛЕВИЦАТА!“ няма да се коалира с управляващите партии на местните избори

„ ЛЕВИЦАТА! “ няма да се коалира с партии от ръководещото мнозинствона локалните избори. Ако, въпреки всичко, налице е сходна самодейност от страна на локалните структури, то тя ще бъде подложена на подробен разбор от националното управление на обединението. Това съобщи пред медиите в Пловдив Костадин Паскалев, ръководител на Коалиционния съвет на „ ЛЕВИЦАТА! “.

 

Формацията през днешния ден събра актива си от Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Смолян, Стара Загора и Хасково, в рамките наподготовката си за вота наесен. През вчерашния ден пък се събраха структурите в Североизточния и Югоизточния регион. Тази вечер следва и срещата на София Област.

 

В рамките на две седмици ще бъде изпълнен първият стадий на подготовка на „ ЛЕВИЦАТА! “ в цялата страна, а до 30 август обединението ще е подготвена с имената на претендентите си за кметове и състава на листите за локалните избори.

 

В рамките на срещата в Пловдив през днешния ден на дневен ред бяха и настоящите политически и публични въпроси, с фокус върху две разтърсвания от последните дни с водещо значение - трусовете в правосъдната система и бедствието, което застигна хората от Западна България.

 

В разбора си Мая Манолова разяснява, че правосъдната промяна е оправдание и заслон за срамната коалиция (ПП-ДБ – ГЕРБ- Съюз на демократичните сили – ДПС), завършила, преди да е почнала.

 

„ Същите, които смъкнаха Гешев, преди този момент го избраха. Те избраха и Сарафов за краткотрайно изпълняващ. Същите оповестиха, че ще разгласят процедура идната седмица за избор на непрекъснат основен прокурор. Това в действителност е блокаж на системата и това в действителност е бетониране на партийното въздействие на ГЕРБ и на Движение за права и свободи “. 

 

 

Манолова още веднъж дефинира като изменничество към хората на площадите, които стачкуваха срещу корупцията и ГЕРБ и за самостоятелни правосъдна власт и господство на правото и заключи актуалната политическа действителност на „ мафиотски трилър “. Тя акцентира, че тези огромни събития имат непосредствено отношение към локалното самоуправление и локалните избори.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР