Левите хора имаме дълг – не трябва да допускаме БСП

...
Левите хора имаме дълг – не трябва да допускаме БСП
Коментари Харесай

Йончева също поиска оставката на Нинова: Поражението е тежко

" Левите хора имаме дълг – не би трябвало да позволяваме Българска социалистическа партия да изпадне от дейната политика. Левицата би трябвало да е в първите редици на смяната в България. С Корнелия Нинова отпред на Българска социалистическа партия към този момент е изцяло ясно, че това не може да се случи ", това съобщи евродепутатът Елена Йончева във връзка поисканата оставка на водача на левицата след изборите.

Председателят на партията съобщи, че въпросът за оставката ѝ не е поставян след изборите на 14 ноември.

" Днес аз го слагам. Поражението е тежко и гласоподавателите ни го споделиха три пъти. Единственото вярно решение е оставка на водача - и не, не е належащо някой категорично да я желае. Моралният компас на всеки виновен политик постанова оставката да бъде дадена - по лична самодейност ", добави Йончева.

Резултатите на Българска социалистическа партия демонстрират за трети път в последната година, че доверието в партията и управлението от ден на ден спада.

След като на 11 юли 2021 година групировката получи близо 370 000 гласа, упованията бяха, че няма по какъв начин да стане по-зле.

Сега обаче се обрисува поддръжка от по-малко от 200 000 души, което слага Корнелия Нинова в извънредно неуместна обстановка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР