Летището в пристанищния град Хамбург в северната част на Германия

...
Летището в пристанищния град Хамбург в северната част на Германия
Коментари Харесай

Летището в Хамбург беше затворено, след като въоръжен мъж наруши сигурността

Летището в пристанищния град Хамбург в северната част на Германия беше затворено и полетите бяха анулирани, откакто въоръжен мъж наруши врата с автомобила си и стреля два пъти във въздуха в това, което полицията наречена „ обстановка със заложници “.

Въоръженият мъж е проникнал през врата към 20:00 ч. (19:00 GMT) в събота и се е качил на перона на летището - където са паркирани, разтоварени и зареждани самолети - сподели представителят на федералната полиция Томас Герберт пред осведомителната организация dpa. < /p>

Продължавайте да четете

лист от 3 детайла Проливен дъжд аргументи анулация на полети, наводнения в Германия Десетки бяха евакуирани, защото димът от пожара в Хамбург спря влаковете Масова пукотевица в залата на очевидците на Йехова изуми Германия края на списъка

„ В момента се организира огромна полицейска интервенция на пистата на летището в Хамбург “, написа полицията в Хамбург на X.

„ Ние сме на място с огромен контингент от незабавни служби. В момента одобряваме статична обстановка със заложници “, прибавиха те.

Полицията сподели, че наподобява няма ранени, само че летището разгласи, че е затворено за политане и кацане.

„ Поради полицейска мярка на перона на летище Хамбург през днешния ден, 4 ноември, няма да има излитания и кацания. Всички наранени пасажери би трябвало да се свържат непосредствено с самолетната компания “, се споделя на уеб страницата на летището.

>

Говорител на летището сподели, че са наранени 27 полета.

След като е създал изстрелите, лицето е изхвърлило две горящи бутилки от автомобила, оповестиха от полицията.

Говорителят на полицията сподели, че в колата е имало дете. Германският ежедневник Bild заяви, че в колата му е имало две деца.

Полицията също сподели, че брачната половинка на мъжа преди този момент се е свързала с тях по отношение на допустимо похищение на дете.

Гербърт сподели, че огромен брой чиновници от щатската и федералната полиция са на място и наоколо до автомобила. Те са „ доста крепко оборудвани “, сподели той.

През октомври управляващите затвориха същото летище заради опасност от офанзива на полет от Техеран до Хамбург.

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР