Летище Бургас открива активния летателен сезон с първи полет от

...
Летище Бургас открива активния летателен сезон с първи полет от
Коментари Харесай

Летище Бургас обяви полети от 25 държави през летния сезон

Летище Бургас открива дейния летателен сезон с първи полет от присъединението на България в Шенгенското пространство по въздух в последния ден на месец март. Това оповестиха от сдружението концесионер на аерогарата " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт “.

Първите туристи ще дойдат от Полша с полет на нискотарифния авиопревозвач Ryanair. През тази година самолетната компания ще оперира 10 маршрута, като началото на лятната полетна стратегия до Летище Бургас ще бъде сложено точно на 31 март с полетите от Краков (Полша) и Лондон Лутън (Великобритания). През април месец започват и полети от Виена (Австрия), а през май - и тези от Каунас (Литва) и Варшава Модлин (Полша). През юни би трябвало да кацнат и първите самолети от Дъблин (Ирландия), Будапеща (Унгария), Братислава (Словакия), Познан и Гданск (Полша).

През летния сезон различен нискотарифен авиопревозвач – Wizz Air също ще извършва полети, свързващи Летище Бургас с 9 дестинации в 5 страни, а точно: Виена (Австрия), Будапеща и Дебрецен (Унгария), Гданск, Катовице, Люблин, и Варшава (Полша), Тел Авив (Израел) и Лондон Лутън (Великобритания), който се извършва целогодишно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР