Летене Както сигурно вече сте се досетили, летенето е много популярна

...
Летене
Както сигурно вече сте се досетили, летенето е много популярна
Коментари Харесай

Какво можем да направим чрез осъзнатите сънища?

Летене

Както несъмнено към този момент сте се досетили, летенето е доста известна активност при осъзнатото сънуване. Тъй като осъзнатите сънища са като същински, представете си по какъв начин бихте се чувствали в случай че прелетите през облаците: по какъв начин вятъра развява косите ви, по какъв начин стомаха ви се свива от това необичайно възприятие на неспокойствие, когато се възнасяте на горе като Супермен и по какъв начин слънчевите лъчи галят с топлота тялото и лицето ви. И най странното е, че в действителност може да изпитате всички тези невероятни чувства, до като в действителност си лежите в леглото със затворени очи.

 Какво можем да създадем посредством осъзнатите сънища?

Невероятно! Изпитвате усеща, които не бихте могли да изпитате в естествения си, всекидневен живот. Значи макар че осъзнатия сън в същността си е " единствено един сън ", защото няма никаква външна демонстрация в света, в който живеем, чувствата които можете да изпитате употребявайки осъзнатите сънища, са доста същински и пълноценни.

Дишане под водата

Някога опитвали ли сте се да дишвате под вода? Започнете премеждие плувайки в дълбоките сини води на океана и преодолейте страха си да вдишвате във водата, умишлено очаквайки тя да е в действителност пресен планиснски въздух. Интересно е да разрушите законите на физиката, които ръководят човешкото тяло. Можем ли даже да приказваме за " човешко тяло " в осъзнатите сънища? Дори вашата еднаквост в тях е измислена. В края на краищата вие сте единствено съзнанието, което е схваща какво се случва в осъзнатия сън. Можете да се трансформирате в собствен другар, с друго лице, глас и височина, само че към момента да чувствате че сте вие този, който претърпява този необикновен сън. Опитайте свободата да изпитате нови чувства и превъзмогването на правила и граници от вашия ежедневен живот и прекарвания.

Отървете се от кошмарите

 Какво можем да създадем посредством осъзнатите сънища?

Стресирани ли сте от известо време от повтарящи се кошмари? Използвайте осъзнатото сънуване с цел да се отървете от тях. Въпреки че незабавно може да се впуснете да се защитавате или нападате извънредно злобно страшилище, което ви преследва, пробвайте са до отидете при него и да го целунете и прегърнете. По този метод може и да откриете, че това извънредно страшилище има част от вас, която също има потребност от обич и другарство. Осъзнатите сънища могат да бъдат учудващи реалистични преживявания. Преодолейте страхове и се придвижите в друго небесно царство. Представете си позитивното влияние, което тези сънища могат да окажат върху живота ви.

Среща с умрял родственик

Имате ли родственик, който неотдавна е умрял, само че към момента съжалявате, че не сте имали времето да му кажете нещо? Използвайте осъзнатите сънища с цел да се справите с този незавършен въпрос. Въпреки че няма в реалност да говорите на същинския " фантом " на вашия обичан човек, проучвания в сектора настояват, че хората които са употребявали осъзнатите сънища за такава връзка, са почувствали като че ли са имали втори късмет за по-близко другарство с умрелия. Това се отнася и за осъзнатите сънища като цяло. Въпреки че сънищата не са действителни, въпреки всичко може да изпитате близки до действителните чувства, даже през целия ви ден. Тъй като осъзнатите сънища ви дават опцията да изпитате неща насън, можете да употребявате и този тип дарба за доста по смислени неща от летенето да вземем за пример. Може да се опише като най-хубавия симулатор на действителния живот.

Тайно влюбени?

Разбира се че можете да изпозлвате осъзнатите сънища с цел да вършиме обич с някой, в който сте скрито влюбени от действителния живот. Можете даже да изпитате освен това от самия секс и да разберете какво е чувството да сте близки с този човек. Страхувате ли се да признаете същинските си усеща пред някой в действителния живот? Използвайте осъзнатите сънища и практикувайте това преживяване. И по какъв начин се чувствате откакто сте изразили себе си в осъзнатия сън? Би ли ви било по-лесно в този момент да говорите с този човек в действителния живот? Използването на осъзнати сънища освен обогатява нощния ви живот по време на сънуване, само че и действителния като цяло. Използвайте го като инструмент за подготовка или като симулатор.

Открийте същинския си капацитет

 Какво можем да създадем посредством осъзнатите сънища?

Отидете на пътешестване, в което да откриете кой в действителност си ти зад физическите и психичните условия в този миг. Изживейте пътешестване, където можете да срещнете хора, които могат да ти кажат всичко за теб (това може да стане, защото те може да съставляват " гласове " на твоето лично съзнание). Можете ли да си визиите какъв брой неща за себе си можете да научите от едно такова пътешестване, които да ви оказват помощ да подобрите живота си? Срещнете се с същинското си аз или с вашите духовни водачи, които могат да ви разкрият ваши скрити заложби и усеща, които могат да ви послужат в съзнателния живот. Отново, макар че сънуването наподобява " единствено " като мислено преживяване, което няма последици в реалнив ви живот... високо реалистичното, мултисензорно преживяване от да вземем за пример срещата с някой в осъзнатия сън (не единствено диалога с тях, а докосването, миризмата и усета на човека) се запомня като реалистично преживяване. Въпреки че сънищата не са " същински " по формулировка, чувствата, които човек изпитва по време на осъзнатото сънуване са същите като в действителния живот. Мозъка дава отговор еврофизиологично по същия метод, както би реагирал при събитие от съзнателния ни живот. Мозъкът не прави разлика сред действителност и сънуване (ако не беше по този начин, щяхме да сме осъзнати през цялото време). Преживяванията по време на съня и на осъзнатия сън се придвижват в действителността. Чувствате ли се благословени до като сънувате, по този начин се чувствате и като се разсъните. Научете се да сънувате осъзнато и ще се научите да контролирате страстите си.

Бъдете невидими

Това е невероятна опция да следите сънуваните обекти без те да ви виждат. Невероятно е и усещаето на непрозрачност, което ще изпитате. Щом можете да накарате тялото си да стане невидимо или просто да изчезнете, за какво не накарате и съзнанието си да изчезне? Какво сте вие в действителност тогава? Дух? Съзнание? Нищо? Чувствайте се свободни да употребявате осъзнатото сънуване с цел да навлезете по надълбоко психично във вашия вътрешен свят. Какво е еднаквост, какво е действителност, кой или какво в действителност е " осъзнато " в един съзнателен сън?

Телекенеза

Да можете да преместите всеки предмет без да го докосвате физически е доста добра дарба, която може да употребявате в няколко случаи. Много ще е комфортно да пренаредите вашия дом да вземем за пример, или да можете да се зашитавате при призрачен сън. Това също е доста елементарен прийом с който може да започнете практикуването на надзор върху сънищата си. Разберете по какъв начин може да употребявате своите хрумвания и упования за гравитацията, като да вземем за пример повдигнете цялостен небостъргач, все едно че повдигате малко камъче. Разбира се, " тежестта " няма никаква стойност във вашия сън, всичко е измислено. Но все пак вашия мозък чака нешо да тежи повече или по-малко, когато се опитате да го вдигнете. Притежавате ли нужната мощ на мисълта с цел да преодолеете тези граници и да вдигнете цели планети без даже да се изморите? Освободете съзнанието си!

 Какво можем да създадем посредством осъзнатите сънища?

До Луната

Някога стояли ли сте на Луната да гледате по какъв начин Земята изгрява? Това е страховит метод да започнете опознаване на вашия личен космос. Полетете и по-далече и проучете непознати планети от близко, или бъдете супернова, която всеки миг ще изригне. Въпреки че това може да ви звучи неуместно, представете си по какъв начин би се почувствал вашия мозък изживявайки такова необикновено събитие!

Сила

Опитайте се да вдигнете кола, къща или аероплан във въздуха. Във вашия съзнателен сън имате цялата мощ, от която имате потребност. Въпреки че не можете да упражнявате мускулите си по време на сънуването, вие упражнявате нервните импулси, които са нужни да подтикват избрана група мускули, които симулативно се употребяват в този миг. С други думи, интензивността на мозъка по време на вървене насън (било то съзнателен или неосъзнат) да вземем за пример, е идентична с тази от действителния живот. Така че упражнявайте рискови спортове, тенис, футбол или бойни изкуства. Можете да употребявате осъзнатите сънища да се упражнявате за всевъзможен тип физически извършения.

Телепатия

Посетете някой по време на съзнателен сън и се пробвайте да говорите с него посредством телепатия, употребявайки единствено мислите си за връзка. Всичко е допустимо при осъзнатото сънуване, за какво не опитате и телепатията? Тази дарба е доста потребна, когато желаете да поканите някой воин от сънищата си на далечно райско кътче или някъде другаде в космоса.

Материализация

Понякога имате потребност от някой предмет, който нямате в момента; пробвайте се да го материализирате. Имате ли потребност от ключ? Приятелка? Планета? Вие притежавате способността да накарате всяко нещо да изникне пред вас по време на осъзнатия сън. Представете си да вземем за пример, че материализирате голямо количество пари пред вас, или нещо което отдавна желаете да си купите, само че нямате задоволително пари. Опитайте се с помоща на осъзнатите сънища да създадете картини или дизайни, които биха ви били потребни в осъзнатия свят или в работата ви да вземем за пример.

Умишлено пробуждане

Към края на на хубав съзнателен сън, можете да се разсъните с цел да го запишете в дневника си или във форума на сънища.com. Ако желаете да избягате от отблъскващ сън вместо да се справите с него (което е препоръчително), съзнателно се събудете. Това парадоксално става посредством правене на тъкмо противоположното: заспиване в осъзнатия сън. В множеството случаи, това ще се изрази в изкуствено пробуждане, при което се събуждате на ново място още веднъж.

Отбранявайте се вълшебен

По време на сънуването може да се сблъскате с чудовища. Готови ли сте да се биете с тях вълшебен? Или просто желаете да отлетите? Който и от методите да изберете, в случай че желаете да се борите със злото, практикувайте някои извършения, които сте видяли по филмите. Спрете патрони като Нео от " Матрицата " да вземем за пример. Трансформирайте се в Супер Сайен като Гоку от " Dragonball ", или мутирайте в колос, който да се оправи небрежно с съперника ви. Направете се на Джеймс Бонд и стреляйте с цел да се спасите. Трансформирайте се в супер героя, който постоянно сте желали да бъдете.

Ходене над водата

Бихте желали да впечатлите своите другари от сънищата? Ами, ходенето по огромно езеро би свършило тази работа. Това също е добър метод да превъзмогнете законите на гравитацията. Съзнателно се пробвайте да превъзмогнете своите упования за гравитация. Мислите че това е елементарно? Опитайте се да ходите по върховете на остриета без да се нараните. Опитайте също да ходите през огромен огън или по невидими стълби.

Контрол на мисълта

Контролирайте мисълта на героите във вашия сън и ги накарайте да вършат това, което им кажете. Това също е належащо с цел да придобиете сходни качества в действителния живот или да преразкажете събития от релания си живот в съня, като накарате героите си да работят по същия метод, както тогава. Също по този начин ви се дава втори късмет да поправите нещо сторено в предишното. Експериментирайте по какъв начин би било най-добре да постъпите в дадена обстановка. Използвайте осъзнатите сънища като симулатор на житейски събития от вашия живот, за които съжалявате и бихте желали да измененията.

Трансформация

Някога опитали ли сте какво е да си тигър или делфин? Също би било забавно да се трансформирате в къща или стол. Каквото и да си визиите е допустимо в осъзнатото сънуване. Как бихте се чувствали като стол? Дали към момента бихте могли да дишате? Дали ще усещате топлината и студа? Опитайте го сами. Ако желаете да бъдете обещано животно, това е ваш избор. Бягайте толкоз бързо колкото леопард, гмуркайте се надълбоко, колкото кита или летете като орела. Замислете се за природата и дивите животни като усетите техния метод на живот.

Телепортиране

Пътуването във вашия сън може да изисква хиляди колиметри път. Вместо летенето, може да опитате с телепортирането. За секунди се телепортирайте от един град в различен, от една страна в идната, или от нашата вселена, до края на вселената.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР