Лета Панайотова е част от екипа на Народно читалище Бъдеще

...
Лета Панайотова е част от екипа на Народно читалище Бъдеще
Коментари Харесай

Учители - вдъхновители в „40 до 40“

Лета Панайотова е част от екипа на Народно читалище " Бъдеще в този момент 2006 ", с който към този момент 7 години основава учещи прекарвания за деца, младежи и възрастни. Завършила британска лингвистика в Софийския университет, Лета е преподавала на хора във възрастовия диапазон 6 месеца до 60 години.

Смята себе си за преподавател, макар че в никакъв случай не е работила в държавно учебно заведение. Основна нейна идея е основаването и менажирането на годишните летни академии " Забавно лято ", които читалището прави взаимно с фондация Bcause.

Ежегодно екипът основава сред 20 и 30 авантюристичен академии в дребни обитаеми места в цяла България, отдадени на тематики като прочувствена просветеност, работа в екип, развиване на гении, общностно благополучие.

Надежда Инджова е преподавател от Странджево. Тя ползва програмата " Чета с Любов " и взе участие в Академия за учители на Фондация BCause. Открива магията на образованието, което дава на децата нови вероятности и ги кара да харесват ученето. Тази година тя към този момент ще бъде инструктор в академията в Странджево.

Катрин Томова е обучител вНародно читалище " Бъдеще в този момент 2006 " ивече 7 години създавапреживявания за децаимладежикаточастотЗабавно лято, грижовна есенот първото му изданиепрез2015г.Тя е част от фондация " Биоразнообразие " и се занимава с биосферни паркове. Ентусиаст и идеалист, който желае да трансформира за положително всичко към себе си…и освен.

Следете най-актуалното от деня на
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР