"Лесно ще намерим кой да замени Валери Симеонов". Това обяви

...
"Лесно ще намерим кой да замени Валери Симеонов". Това обяви
Коментари Харесай

Сидеров: Не пратих Симеонов във властта, за да ми се разхожда с шумомера

"Лесно ще намерим кой да размени Валери Симеонов ". Това разгласи водачът на "Атака " Волен Сидеров след съвещанието на Министерски съвет, като по този начин продължи с офанзивата си против съдружния сътрудник в "Обединени патриоти ".

Сидеров участва на държавното съвещание, като желанието му бе да отдръпна Закона за шума, квалифициран от Симеонов. Преди това той се срещна и с премиера Бойко Борисов и догатката е, че е обсъждано тъкмо промяната на вицепремиера.

"Патриотите ще заменят водача на НФСБ като вицепремиер, тъй като не извършва програмата на Патриотичния фронт ", разгласи Сидеров, представен от "Канал 3 ".

"Аз го изпратих Симеонов да работи за възстановяване на стандарта, за пенсиите, това беше нашата съществена тематика, а не да се разхожда с шумомер в ръка. Ако Симеонов продължи да не се оправя със дилемите, ще упорствам да бъде заменен ", добави съпредседателят на „ Обединени патриоти”, като не пожела да отговори дали самият той би поел вицепремиерския пост.

По-рано през днешния ден той упрекна вицепремиера, че "убива българския бизнес ", като визираше точно среднощните му акции против заведения по морето. Негласно Волен Сидеров сподели и поддръжка за министъра на туризма Николина Ангелкова, като я поздрави по време на съвещанието.

"Както виждате насочвам остри рецензии към работата на отрасловия вицепремиер Валери Симеонов, който с дейностите си вреди на държавния интерес. Затова, на Министерски съвет предложих да се отдръпна този закон, тъй като вреди на туристическия бизнес. Според този закон могат да се затварят заведения надали не по преценка на полицията. Това е една полицейщина, една болшевишка партийка, която ще удари туризма”.

"Не съм пристигнал да приказвам с вицепремиера Симеонов, а с министрите. Когато вършат такива закони, първо дано ги обсъдят с "Обединени патриоти ". Имало е и други случаи, когато сходни закони ги виждаме чак в днешния ред на Народното събрание. Народно събрание не е придатък на Министерски съвет, а обратното”, добави Сидеров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР