Лесбийка пандизчийка съблазни една от надзирателките в затвора HMP Send

...
Лесбийка пандизчийка съблазни една от надзирателките в затвора HMP Send
Коментари Харесай

Горещи страсти зад решетките: Надзирателка се влюби лудо в затворничка, засипа я с интимни СНИМКИ и мръсни съобщения зад гърба на приятеля си

Лесбийка пандизчийка съблазни една от надзирателките в пандиза HMP Send в графство Съри. 29-годишната Сидни Офорд признава, че е „ докосвала и целувала ” своята надзирателка – 21-годишната Фарън Селвидж в килията си в пандиза. Тя твърди още, че девойка Селвидж й пращала любовни известия, макар че имала другар.


Фарън Селвидж


Фарън Селвидж


Фарън Селвидж

Влюбената служителка без боязън рискувала и работата си, защото връзката й със пандизчия е в нарушаване на разпоредбите, написа английският в. „ Сън”.


Фарън Селвидж

Когато Сидни излязла от пандиза, Фарън Селвидж траяла да й изпраща разголените си фотоси.


Фарън Селвидж

Всичко почнало, когато надзирателката почнала постоянно да посещава килията й и да й носи бонбони и любовни бележки. След това признала, че изпитва усеща, които в никакъв случай до момента не е изпитвала към жена.

„ Помоли ме да я прегърна и се целунахме. Следващия път целувката беше по-страстна”, признава Сидни.


Сидни Офорд

Контактите сред тях ставали все по-чести и по-интимни. Сидни споделя, че неведнъж е предупреждавала униформената си държанка, че рискува да загуби работата си, само че тя отговаряла, че й е все едно.




Когато надзирателката почнала да й праща свои интимни фотоси, Офорд обаче решила да постави завършек на случката им.


Сидни Офорд

Ръководството на пандиза е взело под внимание думите на някогашната затворничка и е почнало следствие на случая. Остава въпроса за какво в женски затвор работят надзиратели от нежния пол.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР