Лерин Франко е парагвайска състезателка по хвърляне на копие, но

...
Лерин Франко е парагвайска състезателка по хвърляне на копие, но
Коментари Харесай

Парагвайска красавица: На Олимпиадата се мисли само за секс, кондомите не стигат

Лерин Франко е парагвайска състезателка по мятане на копие, само че не спортните резултати я направиха известна. Тя беше най-сниманата спортистка на Олимпиадата в Пекин, а след това и на тази в Лондон. На Игрите през 2008 година даже я оповестиха за Мис.

Преди 3 години Лерин се отхвърли от леката атлетика и се обърна напълно към стилния подиум. След фотоси в Канада сексапилната към този момент 35-годишна дама разкри забавни секрети на олимпийското село.

Бившата копиехвъргачка видяла какви ли не случки. Не инцидентно игрите са известни още като секс ревю.

" На Олимпиада е най-зле. Видяла съм и претърпяла всичко. Спортистки, с които делях стая, нямаха самообладание да свършат надпреварите, с цел да употребят всички кондоми, които бяха получили. Те даже не мислеха за резултатите ", показа Лерин.

Тя била положително момиче, само че също не останала на изсъхнало. " Имах връзка със играч от парагвайстия тим и на мен не ми останаха кондоми ", показа още дамата, която е била първа подгласничка на Мис Парагвай 2006.

Нормално! Млади хора, събрани в едно село. Стегнати тела, висок адреналин, вилнеещи пристрастености. Светът е Олимпиада!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР