Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид продължават да подхранват слуховете,

...
Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид продължават да подхранват слуховете,
Коментари Харесай

Хванаха Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид в интимна близост на частно парти

Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид не престават да подхранват слуховете, че нещо се случва посред им. Двамата бяха снимани в интимна непосредственост по време на частно празненство в Ню Йорк в понеделник.

Това е и първата фотография на 47-годишният артист с 27-годишния модел, оповестява DailyMail, който разгласява извънредните фотографии, съобщи dariknews.bg.

Leonardo DiCaprio, 47, and Gigi Hadid, 27, get cozy at a friend's party in NYC as they're seen together for FIRST TIME amid rumors
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)

Ако в действителност сред двамата се развива романс, това ще е първият път, когато носителят на " Оскар " се среща с жена на възраст над 25 години и която е майка. Наскоро Лео се раздели с модела Камила Мороне, тъкмо откакто тя стана на 25.

Снимките, снимани на празненство, проведено от другари на ди Каприо, демонстрират артиста, облечен в черна риза с пай ръкав и черна бейзболна шапка. Джиджи пък носи пай бял топ и необятни дънки - типичното повърхностно облекло и на двете звезди. Те са седнали един против различен, разговаряйки в разгара на шумния ваучър. В един миг двамата даже се хващат за ръце.

Източник, непосредствен до двойката, сподели, че те се срещат, само че не бързат да задълбочават нещата. Двамата са имали както независими срещи, по този начин и няколко пъти са били в обща компания, само че все още не може да се каже, че са двойка.

В същото време Леонардо ди Каприо е прочут с това, че обича дългите връзки, които обаче в никакъв случай не приключват с брак. 99% от някогашните приятелки на артиста са манекенки с божествени тела, а измежду тях са Жизел Бюндхен и Бар Рафаели. Така се обрисува неговия явен афинитет към млади русокоски.

Единственото изненадващо в тази ситуация е възрастта на Джиджи Хадид. Тя има дъщеричка на 2 години от артиста Зайн Малик, с който са разграничени.

По-рано този месец се появиха клюки, че новото гадже на Лео е украинската манекенка Мария Берегова. Това обаче по този начин и не се удостовери.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР