Леонардо ди Каприо е символ на Холивуд повече от четвърт

...
Леонардо ди Каприо е символ на Холивуд повече от четвърт
Коментари Харесай

За какво Леонардо ди Каприо харчи милионите си

Леонардо ди Каприо е знак на Холивуд повече от четвърт век - от първата му значима роля в " Защо тъгува Гилбърт Грейп ", до дълго чакания " Оскар " за " Завръщането ".
 Леонардо ди Каприо, почивката му на остров Сейнт Бартс и по какъв начин артистът избави живота на човек
Лео ди Каприо избави човешки живот

Случка по празниците

Той е прочут с всички герои, които изиграва и е обичан с имената Ромео, Джак Доусън, Джей Гетсби, Джордан Белфорт, Дом Коб, Франк Абаняле, Хю Глас и доста други.

На 11 ноември артистът навършва 46 години.

За 46 години той съумява да завоюва 260 милиона щатски $, а на тази възраст несъмнено знае и по какъв начин да харчи парите си.

Когато не купува първокласни часовници, острови или екологични курорти обаче, артистът поставя съществени старания да балансира пилеенето на пари за себе си с не по-малко скъпи жестове към обществото.

Той прекарва огромна част от времето си във финансирането на фондация " Леонардо Ди Каприо ", чиято задача е отдадена на екологията. Наскоро артистът отпразнува 20-годишнината от нейното учредяване, тъкмо когато тя съумява да набере 100 милиона $, с цел да избавя света.

on Oct 19, 2020 at 2:31pm PDT

И това сигурно е ужасно. Сега обаче The Travel селектира някои от нещата, които Лео си купува, до момента в който балансира активизма и звездния си статус.

Екзотични домашни любимци

Ди Каприо обича да прекарва време с неповторимия си домакински любим: костенурка сулката, чиито тип е заплашен.
 Снимка 504524

Тези животни могат да живеят до 80-годишна възраст.

Душове с витамин С

В един от жилищата си, артистът инсталира душ, от който тече витамин С. Витаминът обезврежда хлора в чешмяната вода, заздравява кожата, косата и ноктите, и усъвършенства усвояването на питателните субстанции и антиоксидантите. Нищо чудно, че Лео наподобява толкоз добре за възрастта си.

Екшън фигури

Малко прочут факт за Леонардо Ди Каприо е, че той е огромен обожател на събирането на екшън фигури, като има повече от 150 фигури от " Междузвездни войни ", почти 200 галактически робота и над 200 фигури на супер герои.

on Oct 14, 2020 at 3:48am PDT

Съобщава се, че една от фигурите му Jawa Star Wars, коства 18 000 $.

Частен остров

През 2005 година Ди Каприо купува остров, ситуиран край крайбрежията на Белиз, за сумата от 1,75 милиона щатски $. Той твърди, че възнамерява да го употребява за построяването на еко курорт, наименуван Blackadore Caye. Селището ще се зарежда напълно от възобновими източници на сила, а главното му предопределение ще бъде повишение на биологичното здраве на типовете на острова и във водите към него.

Черепи на динозаври

Изглежда Ди Каприо е почитател на динозаврите или най-малко по този начин приказва сбирката му от кости и черепа на праисторически влечуги.

on Oct 31, 2020 at 3:47pm PDT

Още през 2007 година той се пробва да купи череп на динозавър на търг, извършен от аукционната къща I.M. Chait Gallery в Лос Анджелис, само че губи от Никълъс Кейдж. По-късно ди Каприо купува череп на Мосазавър на цена сред 35 000 и 40 000 $.

Инвестиции в творби на изкуството

Леонардо ди Каприо харчи големи суми за картини и през годините основава уважавана персонална сбирка, с която мощно се гордее.

Всъщност даже направи идната стъпка в тази посока с решението си да стане вложител в приложението Magnus Art, което дава изчерпателна информацията за творби на изкуството, снимани от потребителите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР